(Removed from publishing)

KAUPUNGINORKESTERIN MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ
Joensuun kaupunki

Original publication date 7.12.2018

Oletko ulospäin suuntautunut markkinoinnin mestari, joka rakastaa orkesterimusiikkia ja jolla on palava halu markkinoida, viestiä ja verkostoitua? Jos olet musiikkialan markkinoinnin ja viestinnän osaaja sekä tunnet alaa laajemminkin, hae meille töihin!

Joensuun kaupunginorkesterissa on avoinna

Markkinointipäällikön tehtävä 1.2.2019 alkaen.

Sinulta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja sosiaalisen median viestintätaitoja. Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa auttavat orkesterimusiikin tuntemus, hyvät vuorovaikutustaidot, kyky verkostoitua, työskennellä kiireisten ja muuttuvien aikataulujen kanssa sekä taito priorisoida ja järjestellä asioita. Eduksi katsotaan monipuolinen kielitaito, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteinen asenne työhön. Vakuuta meidät videoesittelyssäsi!

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Hakuaika päättyy 20.12.2018 klo 15. Muista jättää hakulomakkeen yhteydessä lyhyt (max. 2 min.) videoesittely itsestäsi. Työhaastattelut järjestetään ke 9.1.2019 Joensuussa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake. Palvelu- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.