(Removed from publishing)

Kaupallinen johtaja
Sanoma Digital Finland

Original publication date 26.6.2019

Oletko myynnin johdon ammattilainen ja innostut uuden luomisesta sekä kehittämisestä? Haluatko olla mukana myyntivetoisessa organisaatiossa, jossa myynnillä ja asiakkailla on keskeinen rooli myös tuotekehityksessä? Rakastatko haastavien tavoitteiden saavuttamista?

Kun aika on…

Nykyisen mahtavan Kaupallisen johtajamme Marjan siirtyessä uusiin tehtäviin, etsimme nyt uutta Kaupallista johtajaa vastaamaan Oikotien ja muiden Sanoma Digitalin markkinapaikkojen B2B-myynnistä ja asiakaspalvelusta. Kaupallisen johtajamme tärkein tehtävä on jatkaa Sanoma Digitalin upeaa yli 10% vuosittaista myynnin kasvua yhdessä myyntitiimin ja liiketoiminnan kanssa.

Meillä myynti ja asiakkaiden palveleminen kuuluu kaikkien tehtäviin. Siksi etsimmekin henkilöä, joka haluaa panna itsensä likoon ja johtaa ihmisiä välittävästi, suoraselkäisesti sekä tavoitteellisesti. Sanoma Digitalin johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan myös markkinapaikkojen tulevaan strategiaan ja laajenevaan tuoteportfolioon.

Tarkemmat työtehtäväsi ovat…  

  • Myynti ja asiakaspalvelutiimien johtaminen ja toiminnan kehittäminen
  • Osallistuminen markkinapaikkojen tuoteportfolion, taustajärjestelmien ja markkinoinnin automaation kehittämiseen yhdessä muiden Sanoma Digitalilaisten kanssa
  • Sanoma Digitalin edustaminen Sanoma-tason myynnin ja asiakaspalvelun kehityshankkeissa (mm. myyntistrategia, myyntiprosessit, asiakastyytyväisyys, myynnin ja asiakaspalvelun taustajärjestelmät)
  • Osallistuminen asiakastyöhön ja vastuu sekä myynnin että asiakaspalvelun yhteistyökumppaneista
  • Sanoma Digitalin johtoryhmätyö

Sovit tähän tehtävään, jos Sinulla on…

  • Useamman vuoden kokemus digitaalisten palveluiden myynnistä ja myynnin johtamisesta
  • Aikaisempaa esimieskokemusta ja näyttöjä siinä menestymisestä
  • Intoa kehittää, draivia kokeilla uusia toimintatapoja ja uskallusta ajatella eri tavalla
  • Positiivinen asenne, halu ”voittaa” ja kyky kääntää haasteet mahdollisuuksiksi

Sanoma Digitalilla pääset mukaan voimakkaasti kasvavaan ja erittäin kannattavaan bisnekseen. Tiimissäsi on loistavat myynnin vetäjät, huippumyyjät ja viilatut toimintatavat, mutta yhtä lailla sinulla on vastuu ja vapaus rakentaa myyntiorganisaatiostamme entistä tykimpi. Meillä myynnillä on erityisen keskeinen rooli liiketoiminnan kasvattamisessa ja pääset mukaan rakentamaan palveluita, joilla on merkitystä jokaiselle suomalaiselle.

Lisätietoja voit kysyä Liiketoimintajohtajaltamme Marja-Leena Tuomolalta (puh. 040 513 6630) ti 2.7. klo 13-15, to 4.7 klo 10-12 tai pe 2.8. klo 13-15. Haethan tehtävään viimeistään sunnuntaina 4.8.2019.