(Removed from publishing)

Kattoremonttien projektimyyjä taloyhtiöille – Järki-Saneeraus Oy
Värväämö

Original publication date 12.9.2019

Järki-Saneeraus Oy on vuonna 2013 perustettu kotimainen perheyhtiö, joka on erikoistunut kattoremontteihin. Teemme vuosittain yli 800 kattoremonttia asiakkaillemme. Asiakkaitamme ovat yksityiset pientaloasukkaat sekä taloyhtiöt. Toimimme Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. Liikevaihtomme on yli 10M€ vuodessa.

Toimintamme kasvaessa haemme projektimyyjää taloyhtiöasiakkaille. Tehtäviisi kuuluu asiakashankinta sekä itsenäinen myyntityö. Osa asiakaskontakteista tulee erillisiltä asiakashankkijoiltamme, osa tarjouspyyntöinä suoraan taloyhtiöiltä ja loput asiakkaat täytyy itse hankkia. Olet jatkuvasti yhteyksissä taloyhtiöiden päättäjiin sekä isännöitsijöihin. Sinun ei tarvitse olla myynnin ammattilainen, koulutamme huolellisesti tehtävään. Asenne ratkaisee. Rakennusalan tuntemus/aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi.

TYÖTEHTÄVÄ: Kattoremonttien myynti taloyhtiöille
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kanta-Häme/Uusimaa
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

-Intoa, asennetta ja halua kehittyä huippumyyjäksi
-Aktiivisuutta tehdä asiakashankintaa sekä myyntityötä
-Pitkää pinnaa: taloyhtiöille tehtävä myyntityö ottaa oman aikansa, myyntiprosessi voi kokonaisuudessaan kestää jopa muutaman kuukauden

MITÄ TARJOAMME:

-60 työkaverin tuen ja kannustavan ilmapiirin
-Huippuluokkaisen myynnin koulutuksen
-Vakituisen työpaikan
-Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkamallin: pohjapalkka, jonka päälle provisiot tekemistäsi kaupoista
-Perheyrityksen tavan panostaa henkilökunnan työhyvinvointiin: mm. yhteiset aamupalat päivittäin

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan löydyttyä.
Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Juho Palosaari, 050 514 9958, juho.palosaari@varvaamo.fi
-Miska Kulju, 0400 374 741, miska.kulju@varvaamo.fi

 

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.