(Removed from publishing)

KASSATARJOILIJOITA KESÄKAUDELLE
Lisäpalvelu

Original publication date 27.6.2019

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettuja

KASSATARJOILIJOITA KESÄKAUDELLE

Kassatarjoilijana työhösi kuuluu mm. kassan käyttö, pöytien siistiminen, astioiden kerääminen ja muut ravintolan työt.

  • Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, kassan käytöstä sekä ravintola-alan kokemusta/koulutusta. Erikoiskahviosaaminen lasketaan eduksesi.
  • Toivomme, että olet nopea oppimaan ja omaat iloisen asiakaspalveluasenteen.
  • Hygieniapassi on välttämätön, samoin suomen kielen taito.

Asiakasyrityksemme sijaitsevat Helsingin keskusta-alueella. Työt alkavat viimeistään huhti-toukokuussa, vuoroja voi olla tarjolla myös aiemmin. Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti, asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen tai osa-aikatyön oheen.

Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen aikailematta nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työt sekä palkkatoiveesi.

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.