(Removed from publishing)

Kassatarjoilija Compass Groupille
Compass Group / Echa

Original publication date 5.6.2019

Oletko parhaimmillasi keskipäivällä iloisen asiakaspalvelun parissa? Säteiletkö mielelläsi aurinkoista positiivisuuttasi myös ympärillä olijoihin ja pidät työstä, jossa kohtaat paljon ihmisiä? Haluatko päästä töihin ravintolamaailmaan, mutta viikonloppujen iltavuorojen sijaan haluaisit säännöllisen päivätyön? Jos vastasit myöntävästi, saatat hyvinkin sopia töihin Compass Groupin upouuteen Echaan! Tarjolla on vakituinen, pitkäaikainen työpaikka!

Echa (Euroopan Kemikaalivirasto) aukeaa Annankadulle 1.7.2019. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 7-17 välille ja työvuorot ovat 6-8h mittaisia. Työvuorosi aikana tarjoilet ravintolan asiakkaille maistuvan lounaan, rahastat sekä huolehdit, että asiakaspalvelu sujuu mutkattoman mukavasti ja jono liikkuu jouhevasti. Kassatarjoilun lisäksi pääset tekemään täällä myös kokoustarjoilua ja edustustarjoilua, joten tässä työpaikassa ei todellakaan käy aika pitkäksi. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tässä työssä tarvitset ennen kaikkea iloista mieltä, tarmoa ja asennetta.

Suomen kielen osaaminen on työssä pakollista ja myös englannin taidosta on tehtävässä hyötyä. Lisää hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi. Tarvitset myös hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen.

Lähetä hakemus jo tänään ja nappaa itsellesi upea työpaikka Echalla!