(Removed from publishing)

Käsinlajittelijoita (Haku päättynyt)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Original publication date 16.7.2019

Kamrock Oy on kiviaineksen murskaukseen ja jalostukseen erikoistunut yritys. Toimialueena koko Suomi. Yritys työllistää lähes 50 henkilöä.

 

Toiminnan laajentuessa jätteenpolton pohjakuonien käsittelyyn, etsimme nyt Kamrock Oy:lle määräaikaisiin työsuhteisiin Espoon Ämmässuolle

 

KÄSINLAJITTELIJOITA

 

elokuussa 2019 alkavaan työtehtävään.

Työ on jätteenpolttolaitoksella loppukäsittelylinjastolla tapahtuvaa lajittelua. Työ on seisomatyötä ilmastoidussa ja lämmitetyssä tilassa. Hyvä fyysinen kunto työn suorittamiseen on eduksi.

Hakijoilta ei edellytetä aiempaa kokemusta lajittelutehtävistä, saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Olethan hyvällä asenteella varustettu, reipas työntekijä ja innokas oppimaan uutta.

Työ on kaksivuorotyötä klo 6- 22 välillä, määräaikainen työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n kanssa vuoden 2019 loppuun. Tämän jälkeen hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

 

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa!

 

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Jasmin Ekroos p. 044 412 4539.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.