(Removed from publishing)

Käsilumityöntekijöitä
ISS Palvelut Oy

Original publication date 17.10.2018

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.


Etsimme nyt KAUSITYÖNTEKIJÄÄ LUMITYÖTEHTÄVIIN Tikkurilaan, Veromieheen ja Kellokoskelle.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Työtehtäviisi kuuluu käsilumityöt asiakkuuksissamme sääolosuhteista riippuen. Työsuhde on määräaikainen ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Tässä tehtävässsä työtunnit vaihtelevat viikottain 0-37,5 tunnin välillä ja työtä tehdään arkisin sekä viikonloppuisin lumisateista riippuen, välillä myös iltaisin ja öisin tai varhais aamuisin. Tehtävät alkavat talven alkaessa ja päättyy 13.4.2019, mutta mahdollisuus jatkaa tehtävissä saattaa olla myös tämän jälkeen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta, täsmällistä ja asiakaspalveluhenkistä työotetta. Käsilumitöitä tehdään lumisateiden mukaan ja joskus nopeallakin aikataululla. Toivomme sinulta joustavaa asennetta työntekoon, hyvää kuntoa sekä suomen ja englannin kielen osaamista asiakaspalvelutilanteissa. Ajokortti ja oman  auton käyttö mahdollisuus ovat suotavia, sillä työajat vaihtelevat huomattavasti.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -