(Removed from publishing)

Kaksi kiinteistönhoitajaa vakityöhön Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 13.11.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän. Etsimme ammattilaistiimiimme Ouluun
 
KAHTA KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälaiset pestit on tarjolla? Olemme liikkeellä tositarkoituksella, ja etsimme kahta kiinteistönhoitajaa Oulun alueelle. Toinen tarjolla olevista tehtävistä on yhdessä asiakaskohteessa, ja toisessa tehtävässä on useampia asiakaskohteita. Voit hakemuksessasi kertoa kummasta tehtävästä olet ensisijiaisesti kiinnostunut. Kumpaankin tehtävään sisältyy sekä sisä- että ulkotöitä. Toivomme sinulta mahdollisuutta myös ilta- ja viikonlopputöihin.

 

Ketä etsimme? Kaikista tärkein edellytys tehtävässä on asiakasystävällinen, aikaansaava ja motivoitunut ote työhön. Kiinteistöhuollon työkokemus ja alan ammattitutkinto ovat tehtävässä suureksi eduksi. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin ja lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Teknistä näppäryyttä on myös hyvä olla, sillä työssä olet tekemisissä niin talo- kuin tietoteknistenkin asioiden kanssa.
 
Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä pääset osaksi hyvää työtiimiä ja saat mukavan esimiehen. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 15.12. mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Heikki Sutinen (puh. 050 431 6701) kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä arkisin.