(Removed from publishing)

Kaksi asiakasviestinnän asiantuntijaa OP:lle, Helsinki
Academic Work

Original publication date 13.2.2019
Etsimme nyt kahta heittäytymiskykyistä sekä rohkean asenteen omaavaa asiakasviestinnän asiantuntijaa asiakasyrityksellemme OP:lle Helsinkiin. Tässä työssä sinulla on tärkeä rooli erityisesti sisällöntuotannon parissa mutta myös asiakasviestinnän suunnittelussa. Mikäli sinulla on jo jonkin verran vastaavaa työkokemusta ja nautit työskentelystä yhteistyössä useiden sidosryhmien kanssa, saatat olla etsimämme henkilö! Jos kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, etenemme haussa nopealla aikataululla!
KUVAUS
Academic Work kokoaikaista asiakasviestinnän asiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään vuokratyöntekijänä OP:lla.
TYÖNKUVA
Työtehtäväsi sisältävät esimerkiksi tuote- ja palvelutiimien asiakasviestinnän tarpeiden kartoitusta, suunnittelua ja sisällöntuotantoa. Toimit osana asiakkuusmarkkinointi- ja asiakasviestintätiimiä ja tuletkin työskentelmään tiiviisti yhdessä koko tiimin kanssa, joka tulee tukemaan sinua työssäsi. Tämän lisäksi teet tiivistä yhteistyötä OP:n muiden sisäisten tiimien kanssa, jolloin hyödynnät taitojasi asiakasviestinnän asiantuntijana.

Työtehtäviisi kuuluu mm:


* Monikanavainen asiakasviestinnän sisällöntuotanto
* Tiimien asiakasviestintätarpeiden kartoittaminen
* Asiakasviestinnän suunnittelu
* Asiakasviestinnän toimintamallien ja prosessien kehittäminen ja jalkauttaminen


Tehtävä sopii sinulle joka hallitset sisällöntuotannon ja omaat rohkean sekä pelkäämättömän asenteen viedä asioita eteenpäin. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittää ja haastaa omaa osaamista yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutustausta viestinnän tai markkinoinnin kentältä. Tämän lisäksi sinulla on projekti-hallinnallista osaamista sekä SEO-osaamista. Tehtävässä tulet toimimaan yhteistyössä monien OP:n sisäisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä oma-aloitteinen asenne ovat tässä roolissa avainasemassa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta (viestintä/markkinointi)
* SEO-osaamista
* Kokemusta monikanavaisesta sisällöntuotannosta
* Kokemusta projektityöskentelystä
* Rohkeus tehdä, kysyä ja tarttua oma-aloitteisesti toimeen
* Sujuva suomen kielen taito


Valitulle henkilölle tullaan tekemään huumausainetesti, luottotietojen tarkistus sekä tarvittaessa turvallisuusselvitys.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Elokuun loppuun asti, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhuoltopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.
OP:n tavoitteena on muuttua asteittain puhtaasta finanssitoimijasta digitaalisen ajan monialaiseksi palveluyritykseksi, jolla on vahva finanssiosaaminen. OP:n strategiassa korostuu asiakaskokemuksen kehittäminen palveluita ja toimintoja digitalisoimalla. Liiketoimintojen laajentaminen on aloitettu terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnasta.