(Removed from publishing)

Kaikkien janoisten sankari- baarityöntekijä
Opteam

Original publication date 7.11.2018

Baarityöntekijän paikkoja avoinna!

Opteamilla työskennellessä voit tulla pistäytyyn yhdelle eli tehdä keikkaa #keikkatyö mutta pian saatat huomata että, tähän duuniin ihastuu niin paljon, että haluaakin hieman pidempää settiä #tositarkoituksella

Voit tehdä duunia kuppiloissa tai vetää kunnon extremeä festareilla, tapahtumissa ja rysäbaarissa. Ja EI, me emme maksa palkkaa pämppäämisestä, vaan nyt puhutaan työmahdollisuuksista niille, jotka haluavat viilettää yössä ilman että pankkitili menee miinukselle. Nyt ei napsa suu vaan pankkitili! #meikätienaa

Ne daamit ja herrat, jotka jaksavat läpi koko yön, sopivat tähän duuniin, sillä baarityö vaatii staminaa. Kun asiakkaat harrastavat maksan crosfittiä, on tiskin takana koutsin oltava hereillä, tikissä ja valmiina palveluun. Kiireisen työn vastapainona toimivat iloiset asiakkaat ja työyhteisö, jota et saa missään muualla. Ravintola-alalla ei olla tiimi, me ollaan perhe.

Oletpa sitten tradenomi, hortonomi, restonomi, persimoni tai digimoni, käynti ravintolassa kannattaa. Missään työssä et saa niin syvällistä näköalaa asiakaspaleluun, vuorovaikutukseen tai ihmismieleen yleensä. Näitä taitoja tulet tarvitsemaan kun työskentelet tulevaisuudessa missä tahansa. Voit siis olla opiskelija, välivuoden viettäjä tai alan vaihtaja. Vaikka sheikkeri ei vielä pysyisi tassussa, ei hätää, me koulutamme sinut.

Nyt enemmän kuin koskaan, muiden viikonloppu on sinun loppuviikkosi. Ota itsellesi kolmen tähden työpaikka ja avaa rahahanat täyttämällä hakemus.