(Removed from publishing)

Kahvilatyöntekijä yövuoroon
Restel Ravintolat Oy

Original publication date 6.11.2019

Haemme Kahvila Hyrylään pitkäaikaista työntekijää yövuoroihin. Tarjolla on kokoaikainen ja osa-aikainen yötyö.

Työssäsi osallistut kaikkiin Kahvila Hyrylän työtehtäviin aina asiakaspalvelusta kahvilatuotteiden valmistuksen kautta tilojen siistinä pitämiseen.

Toimipiste on uniikki ja se muistuttaa historiansa vuoksi huoltamoa: Se on ollut osa Shell Helmisimpukkaa. Nykyään se toimii vuorokauden jokaisena tuntina auki olevana kahvilana, jossa asiakkaita hemmotellaan kahvila- ja autojenpesupalveluilla, ja josta asiakkaat löytävät jännitystä elämään tuovat veikkauksen ja RAY:n tuotteet.

Työsi pääpaino on päivittäisessä asiakaspalvelu – ja myyntityössä, tukenasi ovat osaavat ravintola-alan osaajat ja sinulta löytyy aito into ja halu oppia uutta!

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy aurinkoinen ja joustava asenne työtekoon sekä ennen kaikkea motivaatiota ja intoa oppia uutta ja kehittää itseäsi. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta liikenneasemalta, kahvilasta tai monipuolisia tuotteita myyvästä kioskista työskentelystä. Lisäksi katsomme ravintola-alan tai kaupallisen koulutuksen/kokemuksen, mutta emme näitä Sinulta vaadi, sillä työtehtävät ja rutiinit opetamme työtä tehdessämme. Eniten odotamme sitä Oikeaa Asennetta - Reipasta työotetta ja aitoa asiakaspalvelunäkemystä!

Kiinnostuitko?

Mikäli työ kuulostaa juuri sinun jutultasi, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi heti linkin kautta. Muista kertoa oletko kiinnostunut kokoaikaisesta vai osa-aikaisesta (n.2vroa/vko) yötyöstä.

Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.