(Removed from publishing)

Kahvilatyöntekijä (Kyrönlahti, Ylöjärvi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 6.11.2019

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Kahvila Kyrönlahti on valtatie 65 varrella, noin vartin matkan päässä Ylöjärven keskustasta, Kyrönlahdessa sijaitseva kahvila, grilli sekä pieni kauppa. Kahvila tarjoaa grilliruuan, kahvin ja leivonnaisten lisäksi myös lounasta. Kahvilan pihapiirissä on myös muun muassa ST1-asema, kampaamo sekä vene- ja mökkimyyntiä. Kahvilaa on kehuttu lämminhenkisestä asiakaspalvelusta ja hyvistä tuotteistaan.

Haemme Kahvila Kyrönlahteen osa-aikaista kahvilatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtunteja olisi talvikaudella 18h/vko, mutta kesäkaudella on mahdollista työskennellä täysillä viikkotyötunneilla. Työt on mahdollista aloittaa heti, mutta viimeistään joulukuun alussa.

Kahvilatyöntekijän työtehtäviin kuuluu ruuanvalmistus, kassanhoito, kuorman purkaminen, tiskien pesu sekä kahvilan ja kaupan muu siistiminen. Kahvilassa on myös veikkauskone, jolloin aiempi kokemus veikkauksen pelien tekemisestä katsotaan hakijalle eduksi. Hakijalla on myös hyvä olla hygieniapassi, mutta se on mahdollista hyvälle hakijalle järjestää työsuhteen alettua. Työtä tehdään hakijan osaamisen mukaan yksin tai työkaverin kanssa.

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704