(Removed from publishing)

Kahvilatyöntekijä Café Panoramaan Espoon Leppävaaraan (21)
Sodexo Oy

Original publication date 17.4.2019

Haemme Sodexon palvelukseen toukokuun puolessavälissä avautuvaan Café Panoramaan ammattitaitoista

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

Café Panorama sijaitsee Leppävaaran juna-aseman ja kauppakeskus Sellon välittömässä läheisyydessä. Tarjoamme Café Panoramassa mm. maukasta aamiaista, tuoreita täytettyjä leipiä, oman leipuri-kondiittorin valmistamia makeita herkkuja, erilaisia välipaloja, herkullista lounasta, smoothieita ja erikoiskahveja. Lauantaisin on tarjolla Brunssi.

Kahvila on tunnelmallinen ja viihtyisä kohtaamispaikka, jossa avainasemassa on aurinkoinen ja sydämellinen asiakaspalvelu sekä herkulliset, paikanpäällä valmistetut tuotteet. Kahvilan pieni ja tehokas tiimi hoitaa tasapuolisesti yhdessä kaikkia työtehtäviä.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

•Monipuolisen kahvilatuotteistuksen valmistusta, esille laittoa ja ylläpitoa

•Kassatyöskentely ja asiakaspalvelu

•Kassatilitykset

•Kokouskahvitusten hoitaminen

•Kahvilan siisteydestä huolehtiminen, astiahuolto ja omavalvonta jne.  muutamia mainitaksemme

Odotamme

Mitä odotamme, työskennellessäsi kahvilatyöntekijänä? Sinulla on ravintola-alan peruskoulutus ja aikaisempaa kokemusta ravintolassa tai kahvilassa työskentelystä.  Tartut rohkeasti kaikkiin työtehtäviin, pystyt sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja sinulla on halua oppia ja kehittyä sekä kehittää kahvilan toimintaa asiakaslähtöisesti yhteisiin toimintatapoihin sitoutuen.

Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.  Anniskelupassi on välttämätön tai olet valmis hankkimaan sen. Myyntihenkisyys ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä.

 

Tarjoamme

Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen 60 h/ 3-viikossa. Palvelemme asiakkaita kuutena päivänä viikossa, mahdollisesti myös joinakin juhlapyhinä. Työajat vaihtelevat arkisin klo 6.00-20.00 välillä ja lauantaisin klo 7.00-16.00 välillä. Työ alkaa perehdytyksellä toukokuun puolessa välissä sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-15.00 välisenä aikana aluevastaava Saana Pelli  0440 986 559, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Jos siis etsit työpaikkaa, jossa on joustavat työajat sekä mielenkiintoinen ja vauhdikas työympäristö, tartu tilaisuuteen nyt ja täytä hakulomake.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!