(Removed from publishing)

Kahvilatarjoilija, Antell- Ravintolat Oy, Helsinki
StaffPoint

Original publication date 30.12.2019
Antell-Ravintolat Oy aloitti ravintolatoiminnan Vallilassa kesäkuussa 2015. Korttelin galleriakäytävän varrella sijaitsevat ravintolat ovat korttelin sydän, jossa ihmiset viihtyvät. Gallerian käytävillä ruokaillaan, kahvitellaan ja tehdään töitä. Yhteensä kuusi ravintolaa palvelee noin 5000:ta asiakasta aamusta iltaan.

Haemme nyt keikkatyöntekijöitä vahvistukseksi Antellin Galleria- kortteliin sekä salin että keittiön puolelle. Kassatarjoilijoita, edustustarjoilijoita sekä keittiöön kokkeja, keittiöapulaisia ja tiskaajia tarvitaan keväälle jo vuoden alusta. Voit sovittaa keikkatyön omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi ja tarjoamme tunteja aikataulujesi mukaisesti. Myös pidempiaikainen työllistyminen on mahdollista. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6.30 - 19.00 välillä.

Työssäsi toimit itsenäisesti ravintoloiden tai kahvilan päivittäisistä asioista huolehtien sekä laadukasta asiakaspalvelua tarjoten. Olet työskennellyt kassa- tai edustustarjoilijana aiemmin kahvilassa tai lounasravintolassa ja olet toimeen tarttuva, kiirettä pelkäämätön työntekijä. Saat alkuperehdytyksen, jotta opit heti talon tavoille ja paikat tulevat tutuiksi. Myös saliapulaisia kaivataan. Joten jos olet alalla vielä tuore, mutta omaat jo vähän kokemusta ja olet ulospäinsuuntautunut, on tämä hyvä paikka kehittyä.


Edellytämme sinulta

- aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
- anniskelu- ja hygieniapassia
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- erikoiskahviosaamisesta hyötyä


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi
- joustavat työajat, jotka voidaan räätälöidä tilanteesi mukaan
- näköalapaikan henkilöstöravintola-alan huipulta
- perhehenkisen työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä
- avuksesi saat nykyaikaiset työkalut, ammattitaitoiset työkaverit ja upeat puitteet


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit työskentelystä mielenkiintoisissa Antell-Ravintoloiden toimipaikoissa, rekisteröidy hakijaksi www.Staffpoint.fi ja täytä hakemus. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0207 20 62 35 || vaihde 030 047 2001
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi