(Removed from publishing)

JURISTI
Oy Apotti Ab

Original publication date 26.10.2018

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?


Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä – Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.


Toimipaikkamme on keskeisellä sijainnilla Helsingin Vallilassa.


Etsimme joukkomme vahvistukseksi
JURISTIA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Keskeisinä tehtävinäsi ovat julkiset hankinnat, sopimusasiat sekä riskien hallintaan liittyvät tehtävät muiden yhtiöoikeudellisten asioiden ohella. Tehtävässäsi pääset työskentelemään monipuolisissa yhtiön toimintaan liittyvissä tehtävissä, olet mukana kehittämässä toimintatapoja ja edistät niiden toiminnallistamista.


Toivomme sinulta mielellään muutaman vuoden työkokemusta edellä mainituilta tehtäväalueilta, mutta tärkeintä on halu oppia ja kehittyä. Meille on tärkeää, että työskentelyotteesi on ratkaisuhakuinen ja asioita edistävä. Koethan omaksesi dynaamisen työskentely-ympäristön ja arvojemme mukaisen uudisraivaajahenkisen toimintakentän muutoksessa olevalla toimialalla.


Toimimme yhdessä tuloksentekijöinä – tuomme käyttöön parhaat käytännöt ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ethän siis hätkähdä tapahtumarikkaasta arjesta ja nopeatempoisesta rytmistä!


Tarjoamme sinulle:


  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
  • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
  • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset – kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.


Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!


Täytäthän hakemuksen 15.11.2018 mennessä, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää sekä palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!


Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä hallintojohtaja Hannu Laitiseen, p. 040 653 0094, hannu.laitinen(at)apotti.fi.


Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi.