(Removed from publishing)

Junior Ohjelmistokehittäjä
Poolia Suomi Oy / Picosun Oy

Original publication date 22.5.2019

Picosun Oy

Picosun on suomalainen nopeasti kasvava ohutkalvoteknologiaan erikoistunut yritys. Atomikerrospinnoitus (ALD – Atomic Layer Deposition) on kasvava globaali markkina, jossa Picosun kasvattaa osuuttaan voimakkaasti. Tarjoamme mielenkiintoisen paikan korkeanteknologian kehityksen ytimessä ja mahdollisuuden työskennellä yhdessä alansa parhaiden asiantuntijoiden kanssa avoimin mielin ja rohkeasti eteenpäin katsoen.

Esittely

Picosun Oy:n kasvun myötä automaatiotiimiin haetaan nyt ALD-tuotteista innostunutta ja oppimiskykyistä Junior Ohjelmistokehittäjää!

Työtehtävät

Työ sisältää ensisijaisesti uuden TwinCAT HMI -selainpohjaisen käyttöliittymäalustan kehitys- ja ylläpitotehtäviä. Toimenkuvaa voidaan muokata myös sisältämään mm. PLC-ohjelmointia, simulointeja sekä ylätason analyysi- tai valvontatyökalujen kehittämistä.

Edellytykset

Toivomme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (amk tai DI) sekä jo jonkun verran näyttöä web-ohjelmoinnin tai automaatioprojektien parista, joko työelämästä tai harrastuneisuuden kautta. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva, sillä oleellista on kielten ja tekniikan perusymmärrys erityisesti HTML5, Javascriptin ja SQL tietokantojen parista.

.NET/C# osaaminen (tiettyjen serverielementtien editoiminen), CodeSys/TwinCAT3, Omron CJ2M tai muu vastaava PLC osaaminen sekä käyttöliittymäsuunnittelukokemus on suureksi eduksi.

Englantia osaat sujuvasti ja käytät mielelläsi niin kansainvälisten asiakkaiden kuin muiden tiimiläistenkin kanssa.

Tulet työskentelemään osana kahdeksan hengen porukkaa, jossa vaihdetaan paljon ajatuksia keskenään ja sparrataan aktiivisesti. Ilmapiiri on kasvuyrityksessä innostunut ja energinen. Tähän porukkaan sopiikin itsenäiseen ajatteluun kykenevä, oppimishaluinen ja aloitekykyinen tekijä, jolla on kiinnostusta oppia lisää teollisuuden sovelluksista.

Edut

Picosun Oy on moderni kasvuyritys, jossa arvostetaan työn laatua ja positiivista asennetta työntekoon. Täällä omia ideoita saa ja pitää tuoda esille ja oma kädenjälki saa näkyä! Asiakkaina ovat globaalisti tunnettuja yrityksiä, joiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Toivomme, että olet valmis matkustamaan satunnaisesti (joitain viikkoja vuodessa) Euroopan ja Aasian alueille. Yritys tarjoaa kilpailukykyisen palkan, monipuoliset edut sekä mahdollisuuden päästä mukaan osakeohjelmaan. Picosunin valoisat ja raikkaat työtilat sijaitsevat lyhyen kävelyetäisyyden päässä Masalan juna-asemalta Kirkkonummella. Työt voit aloittaa heti tai vasta kesälomien jälkeen elokuun puolella.

Lisätiedot

Kysymykset voit ohjata Poolia IT:n rekrytointikonsultille Sigridille: sigrid@poolia.fi / 0207290839 tai Tarjalle: tarja@poolia.fi / 0207290837. Haethan tehtävää mahdollisimman pian hakuohjeiden mukaisesti.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter