(Removed from publishing)

Junior lähitukihenkilö Tampereelle
Barona IT Oy

Original publication date 24.1.2020

Etsimme IT-alan asiakasyrityksellemme lähitukihenkilöä Tampereen seudulle. Mikäli viihdyt asiakasrajapinnassa ja työasemaympäristön monipuolisten tehtävien parissa, saatat olla etsimämme henkilö!

Tässä tehtävässä työnkuvaasi kuuluu tyypillisesti uusien työasemien sekä oheislaitteiden asentamista, käyttäjien opastamista sekä erilaisten vikatilanteiden selvittelyä. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa loppukäyttäjien kanssa, jonka vuoksi tehtävä edellyttää hyvää palveluasennetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Toivomme, että sinulla olisi jo IT-alan tutkinto suoritettuna ja jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä esimerkiksi työharjoitteluiden, varsinaisten työtehtävien ja harrastuneisuuden kautta. Tärkeintä kuitenkin on reipas ja aktiivinen asenne, ja aito halu työskennellä IT-alalla.

Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työaika (37,5h/vko) sijoittuu toimistoaikojen puitteisiin. Työskentely tapahtuu Tampereen seudulla. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Barona IT Oy hoitaa rekrytointia, mutta tulet työllistymään suoraan asiakkaamme työntekijäksi.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

  • Olet jo kartuttanut jonkin verran aiempaa asennuskokemusta työasemista, kannettavista tietokoneista sekä oheislaitteista
  • Hallitset hyvin Windows-ympäristön sekä MS Office -tuoteperheen
  • Olet palveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen
  • Nautit ongelmaratkaisusta ja muiden neuvomisesta teknisissä ongelmissa
  • Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia työtehtäviä
  • Mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta
  • Asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille jo tänään! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Tehtävään valitulle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Lisätietoja: Noora Partala / noora.partala@barona.fi / 040 558 4069