(Removed from publishing)

Junior koneistaja
Temp-Team Finland Oy

Original publication date 14.2.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Asiakasyrityksemme on metalliteollisuuden komponenttien valmistukseen erikoistunut yritys, joka palvelee kansainvälistä asiakaskuntaansa Suomesta käsin. Yrityksen tilauskannan kasvaessa etsimme nyt heille tuotantoon lisävahvistusta nimikkeellä

Junior koneistaja

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana tuotantotiimiä ja koneistuksen lisäksi pääset osallistumaan myös muihin tuotantotehtäviin, kuten laitteiden esivalmisteluun, kappaleiden viimeistelyyn ja laadunvarmistukseen. Työssäsi käytät päivittäin erilaisia tuotantokoneita sekä pienempiä työkaluja, kuten porakonetta ja jyrsintä.

Tehtävä soveltuu mainiosti uraansa aloittavalle koneistajalle tai metallialan opiskelijalle, joka on kiinnostunut kerryttämään työkokemusta metallialan monipuolisista tehtävistä. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja osaava tuotantotiimi on apunasi.

Mitä odotamme sinulta?


- Metallialalan koulutustaustaa tai meneillään olevia opintoja
- Koneistuksen perusteiden tuntemusta
- Tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta
- Kokemus erilaisten työkalujen ja tuotantolaitteiden parissa työskentelystä katsotaan eduksesi
- Valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa

Lisätiedot ja hakeminen


Työtä tehdään yhdessä vuorossa, mutta toivomme, että sinulla olisi tarvittaessa valmius myös kaksivuorotyöskentelyyn (aamu- ja iltavuoro). Toimipiste sijaitsee Vantaalla, lähellä lentoasemaa. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena.

Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Junior koneistaja