(Removed from publishing)

Junior kiinteistöpäällikkö
Newsec

Original publication date 10.6.2019

Haluaisitko sinä työskennellä junior kiinteistöpäällikkönä yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan kiinteistösijoittamisen keskiöön junior kiinteistöpäälliköksemme. Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Junior kiinteistöpäällikkönä avustat kiinteistöpäälliköitämme jotka vastaavat asiakkaidemme omistamien toimitila- ja asuinkiinteistöjen ylläpidon johtamisesta ja käyttäjätyytyväisyydestä. Olet osaltasi varmistamassa että olemme vuokralaisille ja asiakkaillemme aktiivisesti näkyvä ja kuuluva taho, joka varmistaa sijoittajien kiinteistöjen optimaalisen tuoton sekä vuokralaisten sujuvan arjen. Pääset näyttämään osaamistasi mm. kiinteistön muutostöiden, vuosikorjausten ja palvelusopimuksien kilpailuttamisen yhteydessä. Vastuullasi tulee olemaan myös pieniä projektinjohtotöitä sekä vuosittaisia kohdekatselmuksia. Lisäksi suoritat kuukausittain asuinhuoneistojen poismuuttotarkastuksia ja toimit vuokrauksen tukena. Osaamisen karttuessa vastuusi tulevat lisääntymään ja pääset toimimaan joidenkin kohteiden ensisijaisena yhteyshenkilönä.

Työssäsi tulet olemaan tiiviisti yhteydessä vuokralaisiin, palveluntuottajiin, viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin kiinteistöjen ylläpidon osalta. Asiakkaillemme raportoit ja viestit proaktiivisesti suunnitelmista ja toteumista. Varmistat yhdessä kiinteistöpäälliköiden kanssa että kiinteistöjen mahdolliset vikatilanteet ja palvelupyynnöt tulevat hoidetuksi, ja taustalla tapahtuvat toiminnot sekä viestintä eri osapuolille rullaa. Olet siis osana kokonaisuutta johon kuuluu asiakkuustiimi, työkaverit ja palveluntuottajat. Yhdessä pääsemme vaikuttamaan kiinteistöjen hiilijalanjälkeen. Seikka, joka lisää työmme merkittävyyttä.

Meillä on onnistunut historia. Ja olemme sitoutuneita siihen, että onnistumme myös jatkossa. Olemme Pohjoismaiden suurin ja johtava kiinteistöalan asiantuntijayritys, ja jo pitkään jatkunut kasvumme Suomessa nojaa tinkimättömän laadukkaaseen työhömme sekä kykyymme uudistaa alamme vakiintuneita ja pölyttyneitä toimintamalleja ja -tapoja. Enemmän kuin mitään muuta me haluamme kuitenkin olla alamme hauskin ja paras työpaikka sinulle ja työkavereillesi. Tästä seuraavaksi enemmän!

Starttisi meillä

Työllesi saat lentävän lähdön kattavasta ja monipuolisesta perehdytyksestämme. Pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, tietojärjestelmiimme sekä uusiin työkavereihisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta tulet sinuiksi kymmenien ja satojen työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Tähän meidän on varattava riittävästi aikaa – kaikki kun ei suju ensi metreistä täysin intuitiivisesti tai selkärangasta. Muistat vain aina kysyä, kun siltä tuntuu!

Tämän sinulle lupaamme 

  • Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat. Vaikka työsi onkin ajoittain itsenäistä, et ole koskaan yksin vaan koko 400 newseciläisen joukko on tukenasi.
  • Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan panostamme henkilöstön hyvinvointiin, laadukkaaseen työhön ja asiakkaidemme palveluun. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.
  • Arjessasi näkyy positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana.
  • Meidän kanssa pääset luomaan uutta arjen toimintamalleihimme ja palvelutarjontaamme. Tuomme alalla aktiivisesti uusia ratkaisuja myös näin erottuen muista toimijoista. Tässä työssä pääset seuraamaan kiinteistöjen elinkaarta sekä näkemään omien toimiesi vaikutuksen kiinteistöjen arvoon ja vuokralaisten tyytyväisyyteen.
  • Kanssamme tulet työskentelemään yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti – tosissaan mutta emme totisesti. Töitä saatamme tehdä ajoittain paljon, mutta tämän vastapainona työssäsi on paljon vapautta päättää oman arjen kulusta – siitä mitä, miten ja missä työsi teet.
  • Pohjoismaiden suurimpana alan toimijana ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Huolehdimme yhdessä siitä, että et polje paikallasi, mitä tulee uraasi ja osaamisesi kehittymiseen.

 Näillä eväillä menestyt

Junior kiinteistöpäällikkönä työskentely edellyttää sinulta ymmärrystä kiinteistöjen ylläpidosta tai huollosta, niiden palvelutuotannosta tai rakentamisesta. Ymmärrät siis ainakin perusteet pelikentästä, jolla toimit. Sinulla on työskentelyäsi tukeva, tehtävään sopiva tekninen koulutus ja/tai työssä karttunutta osaamista. Ennen kaikkea kiinnostus kiinteistöalaa kohtaan ratkaisee.   

Menestymisen kannalta tärkeintä on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Olet ehdottomasti tekijä ja ratkaisija. Olet itseohjautuva etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen – kysyt ja kyseenalaistat, löydät ratkaisuja, esität argumentoiden vaihtoehtoja ja viet asiat päätökseen. Viihdyt ihmisten parissa ja taidat vaikuttavan sekä oikea-aikaisen viestinnän – myös englanniksi. Eikä haittaa ole, jos positiivisuus on yksi luonnettasi kuvaava piirre.  

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Teppo juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Tepon tavoitat parhaiten 12.6.2019 klo 14-15, 17.6.2019 klo 9-10 ja 21.6. klo 12-14 numerosta 044 529 5008. Voit myös lähettää sähköpostia teppo.rasku@newsec.fi .

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 1.7.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.