(Removed from publishing)

Junior arkkitehti, osa-aikainen, Avario Oy, Espoo
Avario Oy

Original publication date 21.1.2020

Oletko kiinnostunut työskenelemään mielenkiintoisessa projektissa rakennuksen suunnittelun tehtävissä? Opiskeletko tai oletko valmistunut joko arkkitehdiksi tai rakennusarkkitehdiksi? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme Junior arkkitehti Avario Oy:lle!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Avario Oy:lle Junior arkkitehtiä vakituiseen positioon Espooseen. Tehtävä on osa-aikainen 22,5h-37,5h viikkotyötunneilla, ja tulet työllistymään Avariolle Studentworkin kautta. 

Tehtävässä pääset toimimaan osana meneillään olevaa hyvin mielenkiintoista kouluhankeprojektia. Tulet toimimaan suunnitteluryhmän jäsenenä avustaen monipuolisesti arkkitehtisuunnittelun eri vaiheita. Pääset muun muassa laatimaan täydentäviä työpiirrustuksia ja mukaan kattavasti myös muihin työvaiheisiin. Tässä tehtävässä pääsee konkreettisesti näkemään oman käden jäljen ja oman suunnittelun merkityksen projektin ja koulun valmistuttua! 

Hakijalta edellytetään joko valmistuneita tai meneillään olevia opintoja yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin opinnoista. Hanke toteutetaan hyödyntäen Revit-suunnitteluohjelmaa, joten eduksi on, mikäli olet suorittanut esimerkiksi opintojen aikana projektin käyttäen kyseistä ohjelmaa. Alan työkokemus ei ole vaadittua, mutta ehdottomasti eduksi!

Avario on oululaislähtöinen valtakunnallisesti toimiva päiväkoti-, hoiva- ja koulurakennusten suunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto. Muita vahvuuksiamme ovat korjausrakentaminen ja asuntosuunnittelu. Päätoimipaikkamme on Oulussa ja sivutoimipiste löytyy Espoosta Leppävaarasta. Meitä on jo 20 vahvaa oman alansa asiantuntijaa. 

Lue lisää Avariosta: https://avario.fi/
 

Pääasialliset tehtävät

  • Arkkitehtiuunnittelussa avustaminen kouluhankkeessa

Odotamme sinulta

  • Valmistuneita tai meneillään olevia opintoja joko arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin opintoja (yliopisto tai AMK)
  • Revit-suunnitteluohjelman hallintaa
  • Reipasta ja oppimishaluista asennetta arkkitehtisuunnittelun tehtäviä kohtaan

Tarjoamme sinulle​​​​​

  • Paikan viihtyisässä yrityksessä, jossa on hyvä yhteishenki
  • Mahdollisuuden kehittää monipuolisesti osaamista arkkitehtisuunnittelussa
  • Viihtyisän työyhteisön, jossa on myös paljon yhteistä toimintaa


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.2.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.