(Removed from publishing)

Junatarjoilija
Avecra

Original publication date 3.1.2019

Nautitko maiseman muutoksesta? Onnistutko erinomaisessa asiakaspalvelussa tilanteessa kuin tilanteessa? Oletko valmis haastamaan itsesi ja taitosi tarjoilijana yli 200 km/h kulkevassa ravintolaympäristössä?

Junatarjoilijan työssä maisema, työympäristö ja asiakkaat vaihtuvat jatkuvasti. Vaihtelua työhön tuovat niin eri paikkakunnille kulkevat junayhteydet kuin myös junatyypit ja niiden mukana kulkevat erilaiset ravintolavaunut.

Haemme kahta vakituista ja kokoaikaista (113,5h/3. viikkoa) sekä kahta osa-aikaista (noin 90h/3. viikkoa) junatarjoilijaa Helsinkiin. Työssä pääset tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ja viimeistelemään asiakkaan kokemukseen junamatkasta. Pääsääntöisesti työskentelet itsenäisesti tai työparin kanssa vastaten junan ravintolatoiminnasta ravintolavaunussa tai kärrymyynnissä. Työt sisältävät myös kassatyöskentelyä, ruoka-annosten valmistamista sekä yleisen siisteyden ylläpitoa. Työ edellyttää säännöllistä vuorotyötä kaikkina viikonpäivinä. Toivomme mahdollisimman pikaista aloitusta.

Odotamme, että olet asiakaslähtöinen ja aktiivinen. Sinulla on varavastaavan pätevyys anniskeluravintolassa, hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus. Kommunikoit asiakaspalvelutilanteissa myös englannin kielellä. Työssä menestymiseen auttavat ravintola-alan koulutus sekä aikaisempi työkokemus tarjoilijan työtehtävistä. Energinen ja vastuuntuntoinen ote työhön sekä hyvä paineensietokyky yhdistettynä asiakaspalvelutaitoihin vievät pitkälle. Vastuullisen ja vaihtelevan työympäristön vuoksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta sekä luotettavuutta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisessa toimintaympäristössä. Saat tueksesi ammattitaitoisen, motivoituneen ja rennon työporukan sekä aidon mahdollisuuden kehittää ravintolatoimintaamme. Perehdytämme työntekijämme kattavasti toimintaan heti töiden alkaessa. Tarjoamme mielenkiintoiset ja vaihtuvat työtehtävät jatkuvasti liikkeellä olevassa ainutlaatuisessa työympäristössä sekä Avecran työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jonna Ylimaunu, jonna.ylimaunu@vr.fi, puh. 040 882 0727.

Jätäthän hakemuksesi 20.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Avecra Oy on VR-Yhtymän omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja sen noin 450 ravintola-alan ammattilaista palvelevat asiakkaita 200 junassa ja 14 asemien myyntipisteessä.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.