(Removed from publishing)

Jr. tekninen myyjä
Academic Work

Original publication date 11.11.2019
Asiakkaamme RF SensIT etsii joukkoonsa hyvällä energialla ja tekemisen meiningillä varustettua osa-aikaista teknistä myyjää. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, sillä tässä tehtävässä myyntihenkinen asenne ratkaisee! Mikäli haluat mahdollisuuden kasvaa ammattilaiseksi ja oppia teknisestä myynnistä, tämä paikka on sinulle. Lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Työnkuvaasi kuuluu asiakaskontaktin hoitaminen ensimmäisestä puhelusta tuotteen toimitukseen ja käyttöönottoon saakka. Taitojen kehittyessä työnkuvaa on mahdollista laajentaa myös muihin työtehtäviin.

Tarjoamme


* Monipuolisesti eri työtehtäviä mynnin parissa
* Mahdollisuuden kasvaa firman sisällä uusiin rooleihin
* Kattavan perehdytyksen ja asiantuntevat työkaverit


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Asiakkaiden kontaktointi ja tapaaminen
* Asiakassuhteiden ylläpitäminen
* Tuotteiden pakkaaminen, toimittaminen ja myöhemmin myös käyttöönotto

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tässä tehtävässä tulet toimimaan monipuolisesti erilaisten myyntiin liittyvien työtehtävien parissa. Tehtävään haetaan henkilöä, joka on valmis ja halukas kehittämään itseään myynnin alalla, eli aikaisempi kokemus myynnistä ei ole vaatimus. Myyt kiinteistöjen kosteusmittaukseen liittyviä tuotteita, joten alan teknisestä ymmärryksestä tai koulutuksesta on etua.

Etsimämme henkilö on:


* Yrittäjähenkinen työskentelijä
* Asiakaspalveluhenkinen
* Tiimipelaaja


Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielestä on etua.

Muuta tietoa


* Aloitus: Joulukuu 2019 / Tammikuu 2020
* Osa-aikainen 2-3 päivää / viikko
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä RF SensIT:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
RF SensIT{target="_blank"} auttaa havaitsemaan kiinteistöjen piilokosteuden ennen terveyshaittojen syntymistä ja rakenteiden vaurioitumista. Heidän tavoitteenaan on tehdä kiinteistön kosteusseuranta mahdollisimman helpoksi. Yritys hoitaa tarvittaessa suunnittelun, asennuksen, käyttöönoton ja seurannan avaimet käteen -periaatteella tai toimii yhteistyössä sekä rakentamisen että käytönaikaisten osapuolien kanssa.