(Removed from publishing)

Jr. Robotiikkainsinööri, Flexmill Oy
Academic Work

Original publication date 3.12.2019
Etsimme nyt kehittymishaluista Jr. Robotiikkainsinööriä asiakkaallemme Flexmill Oy:lle työskentelemään korkealaatuisten teknologiatuotteiden prosessikehityksen ja robotiikan parissa. Flexmill valmistaa Suomen tehtaallaan ainutlaatuisia ja laadukkaita robottisovelluksia globaaleille asiakkuuksilleen esimerkiksi lentokoneteollisuuden pariin. Tämä kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä todelliseksi maailmanluokan robotiikka-asiantuntijaksi mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Jos omaat soveltuvan tekniikan alan koulutustaustan, intohimon ja kiinnostuksen robotiikan parissa työskentelyyn sekä tavoittelet pääsyä tekniikan aallon harjalle, tämä ainutlaatuinen työmahdollisuus voi olla juuri sinua varten! Lue tehtävästä lisää alta.
KUVAUS
Roolissa tulet osaksi Flexmillin asiantuntevaa tuotekehitys- ja suunnittelutiimiä. Tyypillisenä työpäivänäsi työskentelet tehtaalla robottisolujen vieressä kirjoittaen robottikoodia sekä testaten laitteiden toimintaa. Työskentelet monipuolisissa projekteissa asiakkaiden tuotteiden prosessikehityksessä. Työtehtäviisi kuuluu myös simulointia mm. CAM-ohjelmistolla, dokumentointia sekä tuotteiden käytännön testausta ja testausohjelmien tekoa. Robottien prosessityön lisäksi toimit pääohjelmapuolella tehden avustavaa työtä toimistossa. Pääasiallinen työntekopaikkasi sijaitsee Nurmijärven tehtaalla, mutta taitojesi kehittyessä pääset työmatkoille ympäri maailmaa varmistamaan laitteiden käyttöönottoprosesseja. Tässä positiossa sinulla on aidosti hyvät urakehitysmahdollisuudet ja pääset kehittymään ja kasvamaan ammattilaiseksi alan experttien seurassa. Työtehtävä sopii erinomaisesti myös joko opintojaan viimeistelevälle tai vastavalmistuneelle insinöörille.

Tarjoamme


* Ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä maailmanluokan osaajaksi robottipuolella
* Mielenkiintoiset ja omaa kehitystä tukevat työtehtävät globaalien asiakkuuksien parissa
* Mukavat työtoverit sekä matalahierarkisen sekä avoimen työyhteisön
* Mahdollisuuden oppia alan asiantuntijoilta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Prosessikehitys asiakkaiden tuotteille; testausohjelmien ja kappaleiden viimeistely
* Robottikoodin kirjoittaminen sekä laitteiden testaus
* Simulointia mm. CAM-ohjelmistoa hyödyntäen
* Prosessikehityksen dokumentointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto tai opinnot loppusuoralla (esim. sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri AMK/DI, konetekniikan insinööri AMK/DI)
* Opintoja tai kursseja robotiikka-, automaatio-, sekä ohjelmistopuolelta sekä jonkinlaista robottiosaamista esim. työharjoittelujen ym. kautta
* CAM-ohjelmistojen käytön tuntemus työkokemuksen tai koulutuksen kautta
* Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
* Kyky itsenäiseen työskentelyyn tiimin tuen avulla


Eduksi valinnassa katsotaan PLC-puolen ohjelmointikokemus tai -osaaminen, aiempi kokemus robottiohjelmoinnista (ABB, Fanuc) sekä suomen kielitaito.

Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökyinen
* Oma-aloitteinen ja itsenäisen työkentelyotteen omaava
* Huolellinen ja ratkaisukeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Määräaikainen 12 kk (mahdollisuus jatkoon)
* Työmäärä: Kokoaikainen, ma-pe 37,5h/viikko (liukuva työaika)
* Sijainti: Ilveskaari 19 B, 01900, Nurmijärvi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Flexmill Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Flexmill Oy on korkealaatuisen teknologian kasvuyritys, joka tarjoaa älykkäitä, edistyksellisiä ja laatuvaatimuksiltaan tasokkaita ratkaisuja ilmailun, merenkulun sekä energia-alan jäteille. Flexmill yhdistää robotiikkaa, konenäköä sekä sensori- ja ohjelmistoteknologiaa koneenrakentamisessa ja automatisoi kriittisiä valmistusvaiheita. Flexmillin pääkonttori sijaitsee Nurmijärvellä, minkä lisäksi yrityksellä on mm. myyntikonttori Singaporessa, joka on yksi tärkeimmistä lentokoneteollisuuden keskittymistä maailmassa.