(Removed from publishing)

Jr. Projektipäällikkö / Projektikoordinaattori Helsinkiin
Academic Work

Original publication date 7.5.2019
Oletko tuotantotalouden insinööri tai diplomi-insinööri, joka haluaa startata uransa alansa johtavassa yrityksessä? Etsimme järjestelmällistä junior projektipäällikköä/projektikoordinaattoria asiakasyrityksellemme Helsinkiin masterdatan pariin. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana 10 hengen projektitiimiä monipuolisten tehtävien parissa.
KUVAUS
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työtehtävänäsi on masterdata projektien koordinoiminen. Huolehdit, että eri yksiköiden työntekijät työskentelevät saumattomasti yhteistyössä. Saat toiminnallasi asioita eteenpäin ja teet tarvittavia raportteja. Haemme itsenäisessä työskentelyssä pärjäävää omatoimista henkilöä, jolla on koulutustausta tuotantotalouden parista sekä aikaisempaa kokemusta projektityöskentelystä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:
* korkeakoulututkinto tuotantotaloudesta
* aikaisempaa kokemusta projektityöskentelystä ja sitä kautta myös masterdata sekä yleisimmät projektityökalut ovat tuttuja
* oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen työote
* sujuva suomen ja englannin kielitaito

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan
* Kesto: Vuoden 2019 loppuun, jonka jälkeen jatkosta voidaan keskustella
* Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.