(Removed from publishing)

Johtava asiantuntija, elinkaarikonsultointi
Granlund Oy

Original publication date 27.6.2019

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme johtavaa elinkaariasiantuntijaa Helsingin toimipisteeseemme.

Olet kokenut rakennetun ympäristön elinkaariosaaja ja sinulla on työkokemuksesi kautta vahva osaaminen esimerkiksi kiinteistöalan energia-, ympäristö- tai elinkaariohjauksesta. Sinulle on luontevaa toimia alan asiantuntijahankkeissa, ohjata tavoitteiden asetantaa sekä seurata niiden toteutumista, jotta hanke täyttää sille asetetut kestävän kehityksen mukaiset tavoitteet. Olet tottunut työskentelemään vaativissa asiantuntijatehtävissä ja projektipäällikkönä, sekä sinulla on kykyä hoitaa projekteja tuloksekkaasti alusta loppuun asti.

Tehtävänäsi on toimia vastuullisena asiantuntijana haastavissa rakennushankkeissa, alan yhteisissä kehityshankkeissa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Työssäsi sinulla on tukena maan laajin energia- ja elinkaariosaaminen sekä motivoituneet alan huippuasiantuntijat. Työn tarkka kuva räätälöidään yhdessä kanssasi pohjautuen osaamiseesi ja kehitystavoitteisiisi. Painopisteitä voivat olla esimerkiksi energiatekniset ratkaisut, hiilineutraalius tai kestävä rakentaminen. Vaihtoehtoisia kehittymispolkuja organisaatiossamme on useita.

Mitä tarjoamme sinulle?

Me Granlund Consultingissa luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun. Työnkuvaasi on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti. Halutessasi pääset mukaan myös uusien palveluiden kehittämiseen.

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri tehtävään soveltuvalta alalta
  • Sinulla on vähintään 5 vuoden työkokemus energia-, elinkaari- ja/tai ympäristöratkaisuista
  • Sinulla on näkemystä ratkaisuista, joilla kiinteistöala pystyy vastaamaan tulevaisuuden hiilineutraaliustavoitteisiin
  • Olet ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen ja saat asiat tapahtumaan
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet työskentelemään englannin kielellä.

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta konsultointitehtävistä.

Lue lisää:

  • Mahdollisuus vaikuttaa hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamiseen – Konkreettista työtä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat perjantaihin 2.8.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Teemu Salonen (etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 344 6589).

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi