(Removed from publishing)

Jäteutonkuljettaja Kiteelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 12.6.2019

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona. Etsimme nyt yhtä tarmokasta

 

JÄTEAUTONKULJETTAJAA

 

kesätöihin Kiteelle ja lähialueille. Tehtävässä vastaat itsenäisesti monipuolisista kuljetustehtävistä, kuten vaihtolavojen tai pakkaavan jäteauton ajosta ja jätteen keruusta omalla vastuualueellasi.  Työhön voi kuulua myös työkoneiden käyttämistä. Työtä tehdään mahdollisesti kahdessa vuorossa aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille. Arkipyhäviikolla töitä tehdään myös viikonloppuisin. Työt alkavat heti ja töitä riittää aina syyskuulle saakka.

 

.Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Kaivinkoneen ja pyöräkuormaajan käyttötaidot ovat iso plussa. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! Hae paikkaa hetimiten, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!

Lisätietoja antaa työnjohtaja Pekka Toropainen, puh 050 462 7803 arkisin klo 8-11 välillä