(Removed from publishing)

Järjestelmäasiantuntija
Digia Oyj

Original publication date 19.11.2019

Kasvumme jatkuessa haemme Helsinkiin tai Jyväskylään 

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

työskentelemään toiminnanohjausjärjestelmien pariin yhdessä muiden kovien ammattilaisten kanssa. Tehtävässäsi vastaat toiminnanohjausjärjestelmien asiakasasennuksista, teknisestä tuesta sekä tietokantojen ja palvelinten konsultoinnista teknisen palvelutiimin jäsenenä. Työskentely tapahtuu pääasiassa asiakasprojekteissa kehitys- ja ylläpitotehtävissä.

Näillä eväillä otat homman haltuun

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus, osaamista ja kokemusta teknisistä asennustöistä ja ennen kaikkea haluat kasvaa monipuoliseksi toiminnanohjauksen asiantuntijaksi. Olet oma-aloitteinen ja taitava ongelmien ratkaisija. Sinulla on myös itsenäinen työskentelyote ja kyky ottaa vastuuta asiakkaan teknisestä ratkaisusta. Työskentelyotteesi on tarkka ja järjestelmällinen. 

Toivomme sinulta hyvää osaamista Windows ja Linux -käyttöjärjestelmistä sekä tietokannoista. Progress-tietokantahallinta liittyy oleellisesti tehtävään, joten sen tunteminen on suuri plussa muttei missään nimessä edellytys. Teemme töitä seuraavien teknologioiden parissa: MS SQL Server, MySQL, Progress OpenEdge RDBMS, MS IIS, Apache, Tomcat, Citrix/XenApp/MS RDS, M-Files, QlikView.

Miksi meille?

Tarjoamme työympäristön, jossa pääset laittamaan ongelmanratkaisukykysi todelliseen testiin ja kokemaan onnistumisen tunteita yhdessä muun tiimisi kanssa. Motivaatiosi, intohimosi ja viihtymisesi ovat meille tärkeitä. Digialla on suuren yrityksen tukiverkko ja etuudet, mutta pienen yrityksen leppoisa, kodinomainen ilmapiiri ja joustava organisaatio. Meillä on erittäin hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä, ja työskentelemme hyvin laajalla skaalalla erilaisia teknologioita, asiakkuuksia ja projekteja. Tuemme sinua urapolkusi rakentamisessa ja yksilöllisessä kehityksessä, johon meillä on erittäin hyvät edellytykset. Digialla on myös kilpailukykyiset työsuhde-edut, mukaan lukien todella kattava sairauskuluvakuutus ja hammashuolto. Tule ja liity kasvavaan joukkoomme, meillä viihdyt kuin kotonasi!

Hakuaika päättyy 12.12.2019. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Salmela Katriina vastaa niihin mielellään. Katriinan saat kiinni numerosta 0407353950 seuraavina ajankohtina, 21.11 klo 10-14, 26.11 klo 10-14 tai osoitteella katriina.salmela@digia.com.