(Removed from publishing)

Järjestelmäasiantuntija
Schneider Electric

Original publication date 7.11.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme Schneider Electricille kiinteistöautomaation JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA Joensuuhun vakituiseen työsuhteeseen.

Järjestelmäasiantuntijan tehtävä sisältää kohteen kiinteistöautomaatiojärjestelmän suunnittelun, ohjelmoinnin, käyttöönoton, koulutuksen ja dokumentoinnin. Tarvittaessa tuet huolto-organisaatiotamme järjestelmien ylläpito- ja huoltotehtävissä.

Odotamme sinulta:

  • teknistä koulutustaustaa (esim. sähkö-, IT- tai automaatio). AMK-tasoinen koulutus katsotaan eduksi.
  • kokemusta ohjelmoinnista.
  • halua ja kykyä kantaa vastuuta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.
  • erinomaista paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
  • organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.
  • englannin kielen taitoa.

Aikaisempi kokemus talotekniikka-alalta tai muiden tehtävien kautta hankittu kokemus on eduksi. Voit myös olla hiljattain valmistunut oman alasi tulevaisuuden osaaja. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta LVISA-prosesseista tai rakennusautomaatiojärjestelmissä yleisesti käytetyistä väyläratkaisuista. Jos haluat vaikuttaa omalla työlläsi energiatehokkuuteen ja ympäristömme tilaan, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, tehokkuutta, luotettavuutta ja yhteistyötä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä sekä hyvät kehittymismahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n ja hakemuskirjeen kera 25.11 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Field Service Manager Arto Nestrinen, 0503853274.

Millaista on työskennellä Schneiderilla? Tutustu Schneiderilaisten uratarinoihin täällä.