(Removed from publishing)

Järjestelmäasiantuntija / tekninen projektipäällikkö
Intelligent Traffic Management

Original publication date 14.3.2019

Intelligent Traffic Management Finland (ITM Finland) on valtio-omisteinen erityistehtäväyhtiö, joka kuuluu Traffic Management Finland Group -liikenteenohjauskonserniin. ITM Finland vastaa tieliikenteen ohjauksesta ja hallinnasta sekä tieliikenteen teknisistä järjestelmistä, laitteista ja ICT-ympäristöistä. ITM Finlandin operatiivisesta toiminnasta vastaavien tieliikennekeskusten tehtävänä on seurata liikennettä ja huolehtia liikenteen sujuvuudesta sekä liikenteen ohjaamisesta ja tiedottamisesta. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 65 henkilöä.

 

Haemme Elinkaarenhallinta ja Teknologia -yksikköön Helsinkiin tai Kouvolaan

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA / TEKNISTÄ PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Järjestelmäasiantuntijan tehtävässä työskentelet tieliikenteen operatiivisten ICT-järjestelmien ylläpidon, elinkaarenhallinnan ja kehittämisprojektien parissa. Järjestelmäkokonaisuuteen sisältyy monimuotoinen kokonaisuus sovelluksia, palvelimia, työasemia, reitittimiä, kytkimiä, konesalitekniikkaa sekä tieliikennekeskusten valvomotekniikkaa neljällä eri paikkakunnalla.

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet osana kokenutta asiantuntijatiimiä liikenteenhallinnan järjestelmäkokonaisuuden 24/7 käytettävyyden, saatavuuden ja eheyden varmistamiseksi liikenteenohjauksen käyttöön. Tehtävässä ohjaat palveluntuottajien asiantuntijoita ja projektipäälliköitä ja hallinnoit palvelutuotannon sopimuksia, sekä tarvittaessa toimit itse projektipäällikkönä.

Haemme joukkoomme hyvää tyyppiä, jolla on myös aiempaa kokemusta ICT-järjestelmien ylläpidosta ja projekteista. Osaamisesi voi painottua johonkin tiettyyn teknologiaan, tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta ja perehtymistä hyvinkin laajaan kattaukseen ICT-järjestelmiä, jotka kytkeytyvät tietoliikenteen avulla automaatiojärjestelmiin ja kenttälaitteisiin.  

Teknologioita, joita tehtävässäsi kohtaat, on mm. Windows ja linux -palvelimet, työasemat, sovelluksien jakelu (SCCM), Active Directory (AD), Microsoft infra (DNS, DHCP jne), VMware virtualisointialustat, levyjärjestelmäratkaisut (NAS, SAN), palomuurit, tietoliikennelaitteet, pääsynhallinta, sisäiset pilvipalvelut ja monet muut ICT-ratkaisut, joilla tuotetaan liikenteenhallinta kokonaisuuteen tarvittavat kriittiset palvelut. Lisäksi huolehdit tietoturvan ja saavutettavuuden korkeasta tasosta. Vastuullesi tulee myös tietojärjestelmien ylläpito- ja projektivastuita.

Odotamme tehtävään soveltuvaa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi tietotekniikasta, tietoliikennetekniikasta tai ohjelmistotekniikasta tai muuta sopivaa yhdistelmää osaamista ja kokemusta. Kommunikointisi sujuu myös englannin kielellä.

Tehtävässä tarvitaan organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia sekä kykenet ratkaisemaan erilaisia ongelmia sekä selkiyttämään palveluita käytettävyyden ja saatavuuden näkökulmasta. Lisäksi tarvitset kokemusta monitoimittajaympäristöissä työskentelystä sekä osaat hallita toimittajia. Eduksi luetaan myös julkisten hankintojen tuntemus ja soveltaminen.

Lisäpisteitä saat, jos sinulla on ymmärrystä sähkö/automaatiotekniikasta, esitystekniikasta tai kameravalvontajärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtäväkentän lisäksi erinomaisen työyhteisön ja työilmapiirin
  • Hyvän esimies- ja tukipalvelun.
  • Tehtävässä saat vastuuta ja vapautta sekä esimiehen ja yhtiön johdon tuen.
  • Innostavan ja dynaamisen työyhteisön
  • Ammattitaitoiset ja mukavat kollegat
  • Kattavat henkilöstöedut
  • Kilpailukykyisen palkkauksen.

Jos kiinnostuit, niin hae paikkaa täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0088850f viimeistään 7.4.2019 mennessä. Kutsumme hakemuksen perusteella sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen tapaamiseen jo hakuajan aikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi