(Removed from publishing)

Järjestelmäasiantuntija hankintaan pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Original publication date 21.10.2019
Haemme nyt

Järjestelmäasiantuntijaa hankintaan pääkaupunkiseudulle

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet osana hankintatiimiä vastuualueenasi hankintajärjestelmän pääkäyttäjän tehtävät, materiaalinimikkeistön ylläpito ja päivittäminen sekä erilaisten hankintaa tukevien raporttien tuottaminen. Lisäksi toimit vuorovaikutuksessa toimittajien järjestelmäasiantuntijoiden kanssa ja tuet SAP-asiantuntijoita sähköisen kaupankäynnin prosessien ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

Työssäsi pääset soveltamaan ongelmanratkaisukykyjäsi sekä erilaisia teknisiä ratkaisuja informaatiovirtojen hallintaan. Työssä on loistavat mahdollisuudet kehittää omaa työnkuvaa ja siihen liittyviä prosesseja mm. uusien toimintamallien, järjestelmien sekä järjestelmärobotiikan avulla. Yksin ei myöskään tarvitse onnistua, apunasi on hankintatiimi sekä kokeneet järjestelmäasiantuntijat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä,
- erinomaisia MS Office taitoja, erityisesti MS Excel,
- ymmärrystä nykyaikaisten tietojärjestelmien toimintaperiaatteista,
- analyyttistä työotetta ja kykyä toimia itsenäisesti sekä osana tiimiä,
- kehitys- ja automatisointisuuntautunutta ajattelutapaa,
- sujuvaa suomen- sekä englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista


Eduksesi katsomme soveltuvan IT-suuntautuneen koulutuksen (esim. datanomi tai IT-tradenomi), kokemuksen talotekniikka-alan (LVIS) tuotteistosta ja nimikkeiden hallinnasta, SAP- toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksen, ruotsin kielen taidon sekä järjestelmärobotiikan tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle
- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä,
- itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän,
- osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen asiantuntija- tai kehitysroolissa omien toiveidesi ja vahvuuksiesi mukaan,
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa hankintaryhmäpäällikkö Mikael Väisänen, puh. 050 523 1646, tai sähköpostilla mikael.vaisanen@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 8.11.2019 mennessä.