(Removed from publishing)

JÄRJESTELMÄARKKITEHTI
Acuvitec

Original publication date 2.1.2019

Vahvistamaan organisaatiotamme Tampereen ytimeen

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen pelikentän suomalaisen terveydenhuollon muutosvaiheeseen, markkinoiden nykyaikaisimman SaaS-ratkaisun sekä tuen tehtävässä menestymiseen ja loistavat työkaverit.

Tehtävä

Tehtäväsi on vastata järjestelmäkehityksemme kokonaisarkkitehtuurista sisältäen näkökulmat järjestelmä-, ohjelmisto- ja integraatioarkkitehtuuriin. Tuot esiin analyyttisella ja aktiivisella otteella näkemyksesi siitä, mikä pitää meidät markkinajohtajana ja viet toimintaamme sekä asiakkuuksiamme kohti tulevaisuutta. Asioit sujuvasti asiakkaiden kanssa ja pystyt kommunikoimaan liiketoiminnan tarpeet paitsi asiakkaille, myös omille asiantuntijoillemme ja kumppaneillemme. Tuet asiantuntijuudellasi projekteja niiden suunnittelussa ja  läpiviennissä sekä toimit lähellä tuotehallintaamme. Tehtävässä raportoit yrityksen teknologiajohtajalle.

Toivomme sinulla olevan jo kokemusta soveltuvista tehtävistä. Kokemusta olet kartuttanut esim. järjestelmäuudistusprojekteissa integraatioihin, rajapintoihin ja järjestelmäarkkitehtuuriin liittyvissä vastuissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa terveydenhuoltoalan ymmärtämistä aina alan standardeista tulevaisuuden markkinoihin, teknistä näkemystä sekä ymmärrystä soveltuvista teknologioista. Sinulla on kyky kommunikoida selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaisen terveydenhuollon muutosvaiheeseen. Meillä on markkinoiden nykyaikaisin IT-kokonaisuus, johon sinulla on mahdollisuus päästä avainpaikalle kehittämään toimintaamme. Meillä pääset tekemään merkityksellisiä asioita innovatiivisten ihmisten kanssa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Eija Laine, puh. 040 809 2997. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella viimeistään 14.1.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13520.