(Removed from publishing)

IV-projektipäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 3.12.2018

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

Haussa on nyt pääkaupunkiseudulle

IV-Projektipäällikkö

vahvistamaan kiinteistötekniikan alueelle sijoittuvan LVI-palvelut -yksikön projektitoimintoja. Yksikkö tarjoaa monipuolisesti kiinteistöjen LVI-järjestelmien huolto-, vikakorjaus- ja asennuspalveluita tuntitöistä suuriin korjaushankkeisiin. Projektitoimintoihin liittyviä tyypillisiä projekteja ovat erilaiset toimitilamuutokset ja energiansäästöhankkeet mm. kouluissa, päiväkodeissa, toimistokiinteistöissä ja kauppakeskuksissa.

Projektipäällikkönä kannat kokonaisvastuun projektien tavoitteiden mukaisesta toteutumisesta, yhteydenpidosta sidosryhmien välillä ja esimiestyöskentelystä. Olet aktiivisesti mukana hankkeessa sen tarjousvaiheesta aina projektin lopputarkasteluun asti. Projektin käynnistyessä perehdyt huolella projektikokonaisuuden vaatimuksiin ja käynnistät projektin resursointiin liittyvät toimenpiteet sekä huolehdit, että projektin osapuolilla on työnsä tueksi kaikki tarvittava tieto ja ”kristallin kirkas” ymmärrys projektin tavoitteista. Projektin aikana ohjaat, koordinoit ja valvot projektin etenemistä, aikataulua ja budjetissa pystymistä – luonnollisesti tärkeintä, tavoitteen toteutumista ja asiakastyytyväisyyden varmistamista unohtamatta. Teet myös projektiin liittyviä hankintoja ja huolehdit hallinnollisista aktiviteeteista. Sinulla on avainrooli myös projektin viestinnässä ja raportoinnissa, eri sidosryhmien toiminnan yhteen sovittamissa sekä projektin mahdollisesti kohtaamien haasteiden ratkaisemisessa. Projektitiimisi kostuu seitsemästä IV-alan ammattilaisesta ja toimit heidän esimiehenään. Toiminnanohjausjärjestelmänä käytämme IFS:ää, laskutuksessa OpusCapitaa ja tarjouslaskennassa Broker:ia.

Edellytämme sinulta LVI-alan AMK/teknikko -tutkintoa tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä, aiempaa projektinvetokokemusta sekä hyvää ymmärrystä IV-projekteista toimitilamuutoksiin ja energiansäästöhankkeisiin liittyen. Rakennusvalvonnan IV-pätevyys luetaan eduksesi (ei välttämätön). Toimintatapasi on järjestelmällistä, organisoitua ja täsmällistä – jämäkkää projektinjohtamistapaa unohtamatta. Tiedät ja tunnet projektin onnistumiseen vaikuttavat tekijät ja sinut tunnetaan nimenomaan onnistuneiden projektien mahdollistajana. Olet lisäksi yhteistyökykyinen ja rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamuksen ympärillesi. Omaat modernit esimiestaidot ja haluat auttaa alaisiasi onnistumaan työssään.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voimassa Jani Kallio, p. 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.