(Removed from publishing)

IV-Huoltohenkilö, Cervi Talotekniikka Oy (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 25.9.2019

Cervi Talotekniikan missio on olla asiakkaille paras ilmanvaihdon kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme ilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee.

Haemme nyt kasvun tueksi IV-HUOLTOHENKILÖITÄ vakituisiin työsuhteisiin Turun alueelle!

Tehtävässä vastaat mm. IV-laitteiden ja kojeiden asennuksista sekä huolto- ja korjaustöistä.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja alalle soveltuvaa koulutusta. Laskemme eduksi aikaisemman asennuskokemuksen, mutta se ei ole välttämätöntä. Eniten arvostamme kuitenkin hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta. Toivomme että osaat toimia tarvittaessa itsenäisesti, mutta myös osana ammattitaitoista tiimiä. Otamme huomioon uransa alkuvaiheilla olevat ja jo enemmän kokemusta kartuttaneet tekijät, joten hae paikkaa rohkeasti!

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan lisäksi hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi sekä mahdollisuuden edetä työurallasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn heti. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Täytä hakemus ohessa olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi/koulutuksesta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346, arkisin klo 9-16.