(Removed from publishing)

Italian kielen taitoinen designmyyjä asiakaspalveluumme Turkuun
Finnish Design Shop Oy

Original publication date 10.1.2020

Haluatko olla osa voimakkaasti kasvavaa designverkkokauppaa ja tulla mukaan rakentamaan aidosti kansainvälistä menestystarinaa mahtavassa työyhteisössä? Oletko jo vahvan tuotetuntemuksen omaava designin ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Onko sinulla kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta? Innostutko, kun saat palvella asiakkaita italiaksi, englanniksi ja suomeksi? Toimintamme jatkaessa vahvaa kasvuaan haemme 16-henkiseen asiakaspalvelutiimiimme designmyyjää.

Tarvitset tehtävässä hyviä vuorovaikutustaitoja ja nautit voidessasi auttaa asiakkaita löytämään ratkaisut niin suuriin sisustuspulmiin kuin arkipäiväisiin kysymyksiinkin. Pääasiallinen tehtäväsi on vastata italiankielisestä asiakaspalvelusta, jonka lisäksi osallistut koko tiimin asiakasyhteydenottoihin eri asiakaspalvelukanavissamme. Asiakkaamme ottavat yleisimmin yhteyttä tilausseurantaan, toimitusajankohtaan tai tuotetietoihin liittyen. Suurin osa yhteydenotoista on helposti ratkaistavissasi, mutta jotkut asiat vaativat sinulta tarkempaa selvittelyä ja läheistä yhteistyötä organisaation muiden toimintojen kanssa. Työssäsi tuet myös verkkokaupan myyntiä asiakkaita opastamalla, teet tarjouksia ja koordinoit kuljetuksia. Työ on tällä hetkellä pääosin päivätyötä, mutta palvellaksemme kansainvälisiä asiakkaitamme yhä paremmin työskentelet tarvittaessa myös iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Työpaikkasi sijaitsee Turussa.

Odotamme:

  • organisoitunutta, mutta kasvuyrityksen ajoittain hektisessä arjessa kukoistavaa tekijätyyppiä
  • italian, suomen ja englannin sujuvaa suullista osaamista sekä kykyä tuottaa kirjallista sisältöä nopealla tahdilla kaikilla kolmella kielellä
  • kykyä tarttua myös haastavampiin yhteydenottoihin hymyssä suin.

Tarjoamme:

  • vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kansainvälisessä verkkokaupassa
  • mahdollisuuden työskennellä Suomen ja Skandinavian arvostetuimpien designtuotteiden parissa
  • tutkitusti inspiroivan ja kannustavan työyhteisön
  • matalan organisaation, jossa henkilökohtaista kehittymistäsi tuetaan
  • hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 16.1. klo 13–17 ja maanantaina 20.1. klo 13–17 asiakaspalvelupäällikkö Ilona Valovirta, p. 050 329 4887. Tuleva kollegasi Daniela Chiucchiù, p. 040 849 5025 kertoo sinulle mielellään italiankielisestä asiakaspalvelusta torstaina 16.1. klo 13-17 ja maanantaina 20.1. klo 13-17. Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 2.2.2020. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoive. Älä suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana.