(Removed from publishing)

IT-tukihenkilö (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 10.4.2019

RootSys Oy on suomalainen ICT-ratkaisuja, konsultointia ja teknistä asiakastukea vankalla asiantuntemuksella tarjoava yritys. Palvelemme pk-yritysten ja yhteisöjen lisäksi myös julkisen sektorin sekä isojen yritysten tietohallintoa.

Vahvoja osaamisalueitamme ovat Microsoft Windows-, Citrix Virtual-ympäristö Linux-palvelinratkaisut. Muita vahvuuksiamme ovat turvalliset ja joustavat etätyöratkaisut, varmistusjärjestelmät, valvontaratkaisut sekä tietoturvapalvelut.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt IT-tukihenkilöä Vantaan toimistollemme. Työsuhde alkaa määräaikaisena kesätyönä, jonka jälkeen tehtävään valitulla henkilöllä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen yrityksessä. 

Tukipalvelussa tulet antamaan asiakkaille käytännönläheistä käyttäjätukea niin etäyhteydellä kuin paikan päällä asiakkaidemme toimitiloissa eri puolella pääkaupunkiseutua.

Käyttäjätuessa tehtävät saattavat vaihdella hyvin paljon ja tämän takia asiantuntijoilla tulee olla laaja perusteoreettinen ymmärrys laitteiden ja tietoverkkojen toiminnasta erityisesti Microsoft-ympäristöissä. Uusien asiakasprojektien parissa työskennellessäsi saatat esimerkiksi käyttöön ottaa käyttäjäjärjestelmiä sekä antaa loppukäyttäjälle opastusta aiheeseen liittyen.

Emme odota sinulta vuosien kokemusta alalta, mutta toivomme, että olet hankkinut ainakin perustietämyksen alalla vaadittavista tiedoista ja taidoista joko soveltuvan koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta. Työ sopii siis vasta uraansa aloittelevalle IT-alan tulevalle ammattilaiselle tai jo hieman kokemusta kartuttaneelle työntekijälle.

Tehtävään valitulta henkilöltä odotamme:
• Suurta kiinnostusta toimia IT-alan ammattilaisena
• Valmiutta ja halukkuutta kehittää itseään jatkuvasti kehittyvällä alalla
• Suomen kielen erinomaista, sekä englannin kielen hyvää osaamista
• B-ajokorttia sekä ainakin alkuun oman auton käyttömahdollisuutta

Työssä menestymisen ja viihtymisen kannalta on myös tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat toimia asiakaspalvelutilanteissa maanläheisesti ja asiakkaan ehdoilla. Pidät vaihtelevista päivistä ja loistat teknistä ja loogista ratkaisukykyä vaativissa tehtävissä. Eduksesi luemme myös aikaisemman tuntemuksesi esimerkiksi seuraavissa: VMware, Office365-pilvipalvelut sekä palvelintason Linux-osaaminen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi ammattitaitoisessa seurassa, nykyaikaisten työvälineiden ja -tekniikoiden avulla. Yrityksessä vallitsee hyvä yhteishenki ja mm. tietoturvaan ja uusien tekniikoiden käyttöönottoihin suhtaudutaan kannustavasti. Nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Vantaalla kehä kolmosen vieressä.

Työtä tehdään normaalisti 37,5 h/viikko arkisin joustavasti noin klo 08.00 - 16.00. Sopivan henkilön toivomme aloittavan työssään mahdollisimman pian.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.