(Removed from publishing)

IT-osaaja, Starcke Oy
Starcke Oy

Original publication date 9.1.2019
STARCKE on suomalainen brändien suojaukseen erikoistunut graafisen alan yritys. Suunnittelemme sekä valmistamme asiakkaillemme turvallisia tuotepakkauksia ja pakkaussinettejä, joilla yritys kykenee varmistamaan – ja kuluttaja varmistumaan – tuotteen alkuperästä, aitoudesta ja turvallisuudesta.
Yli 30-vuotinen kokemuksemme on tehnyt meistä alamme johtavan asiantuntijan, edelläkävijän ja suunnannäyttäjän – niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Brändin suojausteknologioillamme ja – palveluillamme olemme tulevaisuuden suunnan näyttäjä.www.starcke.fi

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa ja nyt haemme tiimiimme IT-Insinööriä

Olet määrätietoinen, tuloshakuinen ja sosiaalisesti taitava joukkuepelaaja. Sinulla on idearikas, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen työote ja hyvä paineensietokyky. Kommunikoit sujuvasti niin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa kuin tuotantommekin kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää IT-alan vahvaa tuntemusta sekä myyntihenkisyyttä että soveltuvaa teknistä koulutusta/kokemusta. Sinulla on jo tietämystä RFID-teknologiasta ,(NFC ja UHF), joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taitosi ovat sujuvat. Tarvitset työssäsi myös matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän ammattitaitoisessa ja rennossa tiimissämme sekä mahdollisuuden seurata brändisuojauksen teknologiakehitystä näköalapaikalta.

Näitä ominaisuuksia tarvitaan:
• soveltuva tekninen tutkinto esim. IT- insinööri
• konemekaniikan tuntemusta
• laatujärjestelmä ja sen ylläpito kiinnostaa
• kokemusta projektien hallinnasta
• englanninkielentaitoa
• tuloshakuista, analyyttistä ja suunnitelmallista työotetta
• ratkaisuhakuista, oma-aloitteista, pitkäjänteistä ja luotettavaa toimintatapaa
• kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, useita samanaikaisia projekteja

Lisäksi toivomme sinun omaavan hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä aidon halun ja kyvyn oppia uusia asioita. Teemme yhteystyötä eri tahojen kanssa, joten aktiivinen, vastuullinen ja positiivinen tiimipelaaja-asenne on välttämätöntä.

Mikäli tunnistit itsesi tästä, laita hakemuksesi meille nopeasti. Työtehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Haku tehtävään on ajalla 9.1-31.1.19. Lisätietoja tehtävästä antaa: Go On Pori +358 44 980 2826 tai pori@go-on.fi