(Removed from publishing)

IT-lähituki Sampo Oyj:lle
Academic Work

Original publication date 14.2.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Sampo Oyj:lle kokoaikaista IT-lähitukihenkilöä, jolla on noin vuoden kokemus lähituen tehtävistä. Ovatko Windows- ja iOS- järjestelmät sekä Office-paketti sinulle tuttuja? Omaatko palveluhenkisen asenteen ja nautit ongelmatilanteiden ratkaisemisesta? Lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista IT-lähitukihenkilöä!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Sampo Oyj:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat työasemien esiasennus ja loppukäyttäjän tukeminen sekä mobiililaitteiden käyttöönotot ja tuki. Työhön kuuluu myös tietokoneiden käyttöön liittyviä ongelmatilanteiden, kuten Office-ohjelmien, selvittelyä. Toimenkuvaan sisältyy myös satunnaisia projekteja, esimerkiksi käyttöliittymien päivityksiä.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Työasemien esiasennus ja loppukäyttäjän tukeminen
* Mobiililaitteiden käyttöönotot ja tuki
* Muut IT-lähituen tehtävät ja ongelmaratkaisu


Työnantajana Sampo Oy tarjoaa:


* Mahdollisuuden seurata finanssialaa näköalapaikalta yhdessä Suomen suurimmista pörssiyhtiöistä
* Aidosti pohjoismaisen työskentely-ympäristön,
* Työpaikan Helsingin keskustasta hyvien liikenneyhteyksien ääreltä
* ja vakavaraisen konsernin laajat työsuhde-edut ja koulutusmahdollisuudet.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on soveltuva korkeakoulutus, esimerkiksi IT-tradenomi, sekä noin 1 vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on kokemusta Office-ohjelmista sekä Windows- ja iOS-järjestelmät ovat sinulle tuttuja. Pyrit palvelemaan yrityksen sisäisiä asiakkaita laadukkaasti ja ratkaisemaan heidän ongelmia reippain ottein. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja sosiaalista asennetta työtä kohtaan sekä hyvät ongelmanratkaisu- ja kommunikointitaidot. Tämän lisäksi sinulla on tarkka työote sekä sujuvat suomen ja englannin kielen kirjalliset ja suulliset taidot.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva korkeakoulutus, esim. IT-alalta
* Noin 1 vuoden kokemus IT-tuki tehtävistä
* Hyvä osaaminen Office-paketista
* Osaaminen Windows- ja iOS-järjestelmistä
* Palveluhaluinen asenne sekä tarkka ja aktiivinen työote
* Sujuva suomi ja englannin kielen taito


Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös, jos olet kerryttänyt kokemusta eri järjestelmistä ja tietokoneiden komponenteista oman kiinnostuksen ja harrastuneisuuden kautta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, 37,5h/viikko

Kesto: Vakituinen

Paikka: Fabianinkatu 27, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 31.1.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
SampoOyj on Sampo-konsernin emoyhtiö. Sampo Oyj hallinnoi vakuutusliiketoimintaa harjoittavia tytäryhtiöitä:Ifiä, MandatumLifeajaTopdanmarkia. Lisäksi Sampo Oyj omistaa 21,2 prosenttia Nordean osakekannasta. Sampo Oyj:n A-osake on ollut listattuna Nasdaq Helsingissä. Sampo Oyj koordinoi konsernin sijoitustoimintoja, pääoman allokointia, riskienhallintaa, konsernilaskentaa, sijoittajasuhteita sekä laki- ja veroasioita. Sampo Oyj:n toimisto, jossa työskentelee noin 60 henkilöä, sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.