(Removed from publishing)

IT-asiantuntija
Suomen Syöpäyhdistys ry

Original publication date 26.11.2018

 

Suomen Syöpärekisteri hakee IT-osastolleen
IT-ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Liity joukkoomme tekemään tärkeää työtä Suomen syöpätutkimuksen hyväksi. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu syöpäseulontojen tietojärjestelmien ja tietokantojen suunnittelu, kehittäminen, ylläpito ja tuki. Vastaat seulontarekisterien operatiivisten prosessien kehityksestä ja osallistut niiden toteutukseen. Osallistut myös tutkimustoiminnan tietojärjestelmien ja prosessien suunnitteluun ja toteutukseen. Tulet työskentelemään viiden hengen rennossa ja innostavassa tiimissämme.

 

Menestyt tehtävässä, mikäli pystyt toimimaan sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky kommunikoida eri tieteenalojen ja ammattiryhmien kanssa. Olet työssäsi analyyttinen, suunnitelmallinen ja paineensietokykyinen. Haluat ratkaista ongelmia ja kehittää taitojasi ja työskentelytapojasi jatkuvasti paremmiksi.

 

Hakijalta edellytämme:

-      Relaatiotietokantojen hallintaa (esim. PostgreSQL)

-      Hyviä SQL taitoja

-      Tietokantojen ja -palvelinten kehitys- ja ylläpito-osaamista

-      Soveltuvaa teknisen alan koulutusta

-      Suomen- ja englanninkielen taitoa

Eduksi katsomme:    

-      PostgreSQL PSQL -osaamisen

Tarjoamme sinulle:    

-      sijainnin Helsingin ydinkeskustassa

-      mahdollisuuden etätyöhön

-      lounas- ja kulttuuriedun

-      työterveyshuollon

Työpaikkamme on savuton.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 17.12.2018 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella rekrytointi@cancer.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Katja Lehtinen, puh. 050 339 9601, parhaiten tavoitettavissa 29.11.2018, 3.12.2018 ja 11.12.2018.