(Removed from publishing)

Isännöitsijä
Realia Management Oy

Original publication date 17.5.2019

Etsimme Helsingin toimistoomme

 

ISÄNNÖITSIJÄ SUURASIAKKAAMME VUOKRA-ASUNNOILLE

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävien asiakkaidemme omistamien vuokra-asuinkiinteistöjen isännöinnin parissa. Tehtävään kuuluu monipuolisia hallinnollisia sekä teknisiä isännöintitehtäviä;

  • yhtiö- ja asukashallinto
  • taloudenpito
  • ylläpidon sekä kunnossapidon kumppaniverkoston johtaminen

Toimit ennakoivasti, huolehdit asukkaiden viihtymisestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Lisäksi vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on jo hankittuna kiinteistöalalle sopiva koulutus ja työkokemus. Arvostamme erityisesti osaamistasi vuokra-asuinkiinteistöjen ja asunto-osakeyhtiöiden hallinnon parista.

Olet ahkera ja alasta kiinnostunut. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävien asiakkaidemme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Yllä mainittuun tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa yksikönpäällikkö Antti Tikkanen, puh. 040 663 9128 ma 20.5.2019 klo 12 - 13 välisenä aikana. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää su 2.6.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?db8aa0e1. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoivomus.