(Removed from publishing)

IoT Customer Support Engineer
Digita Oy

Original publication date 2.12.2019

Digitan seitsenhenkinen IoT –tiimi on yksikkö, joka kehittää digitalisoituvaa ympäristöä. Toiminta on vahvassa kasvussa ja haemmekin nyt tiimin vahvistukseksi:

IoT Customer Support Engineer

Tehtävässäsi toimit asiakkaiden teknisenä tukena ja osallistut teknisiin projekteihin. Olet myynnin tekninen tuki yhdessä asiakastapaamisissa, osallistuen mm. projektien aloituspalavereihin. Mahdolliset ongelmatilanteet ovat tyypillisimmin antureiden, laitteiden ja verkon toimintaan liittyviä, mutta voivat koskea myös pilvipalveluja tai rajapintoja. Näihin liittyviä pulmia ratkot sähköpostitse ja puhelimitse. Osallistut myös softakehitysprojekteihin ja yksikön toiminnan kehittämiseen.

Tehtävään soveltuu hyvin esimerkiksi ICT- tai automaatiopuolen insinöörin koulutus. Voit olla hankkinut osaamista ja työkokemusta palveluntarjoajalla, jonka valikoimiin kuuluvat järjestelmät, pilvipalvelut tai vastaavaa. Tärkeää on, että tiedonsiirto ja softa ovat sinulle kuitenkin myös jollain tavalla tuttuja. Koska työtä tehdään asiakkaiden parissa, on asiakaslähtöisyys ensiarvoisen tärkeää. Mikäli satut omaamaan aikaisempaa taustaa M2M –sektorilta, se on iso etu, muttei kuitenkaan välttämättömyys.

Digita tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän, missä pääset konkreettisesti kiinni IoT:n tekemisen ytimeen ja mukaan suomalaisen infran digitalisoitumiseen. Pääset osaksi start up –henkistä tekemisen kulttuuria, jossa yhdistyy tekemisen vapaus ja vastuu. Työajat on sovittavissa, etätyöt mahdollisia ja toiminnan jatkuvasti kasvaessa tulevaisuudessa myös etenemismahdollisuuksia uralla varmasti aukeaa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla ”hae tehtävää”. Hakuaika on 31.12. asti.