(Removed from publishing)

Investointipäällikkö
Helen Sähköverkko Oy

Original publication date 3.1.2019

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille, edistämme kaupunkirakenteen sekä sähkömarkkinoiden ja älyverkkojen kehittymistä. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6 200 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri.

Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Liity asiantuntevaan joukkoomme tekemään kanssamme välttämätöntä hyvää!

Haemme Omaisuudenhallinta-yksikköön

INVESTOINTIPÄÄLLIKÖÄ

Tehtävässä tulet edistämään pääkaupunkimme sähköverkon investointitoimintaa. Vastaat esimiehenä Investointien hallinta –ryhmän toiminnasta, organisoinnista ja kehittämisestä ja olet kokonaisvastuussa sähköverkon investointien suunnittelusta, budjetoinnista ja kehittämisestä. Ryhmän vastuulla on investointien teknistaloudellinen suunnittelu, investointiprojektien tavoitteellinen johtaminen, investointeihin liittyvät hankinnat ja kilpailutukset sekä palveluntuottajarajapinnan ohjaus. Osallistut Omaisuudenhallinta-yksikön ohjausryhmätyöhön.

Odotamme, että sinulla on vahva kokemus kaupunkiympäristöinfran investointitoiminnasta, laajojen palvelusopimusten johtamisesta, palveluntuottajien ohjaamisesta sekä näyttöjä toimintatapojen ja prosessien kehittämisestä. Tehtävässä menestymisen kannalta keskeisiä ovat myös erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asiakaslähtöisyys sekä aito kiinnostus ihmisten johtamiseen. Kykenet hallitsemaan suuria projektikokonaisuuksia ja etuna katsomme laajat kumppanuusverkostot alan urakoitsijoihin ja toimijoihin. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tutkintoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän pääkaupunkimme sähköverkon parissa ja asiantuntevan porukkamme tuen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat investointipäällikkö Markus Parviaiselta (040 334 6579) 10.1. klo 9-12 ja verkkojohtaja Jyrki Niemiseltä (050 502 3912) 7.1. klo 9-12.

Hae tehtävää viimeistään 20.1.2019 täyttämällä sähköinen hakemuksemme.