(Removed from publishing)

Instrumentti-/ putkistoasentaja
Valmet

Original publication date 22.1.2020

Haluatko työurallesi uusia haasteita ja kehittyä moniosaajaksi? Haemme nyt Valmetille Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen kartonki- ja paperikoneiden kokoonpanoon instrumentti-/ putkistoasentajaa.

Edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva ammattitutkinto ja mielellään muutaman vuoden työkokemusta alalta. Olet huolellinen, joustava, tiimityöhenkinen ja haluat osaltasi tehdä työsi laadukkaasti. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja tarvittaessa vuorotyö ei ole sinulle ongelma. Kaavioiden ja konepiirustusten lukutaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme hyvän työporukan, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittyä moniosaajaksi.

Valmet Rautpohjan esittelyvideon löydät täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa valmistussuunnittelija Joni Tarvainen p. 050 3171038 joni.tarvainen@valmet.com tai verstaspäällikkö Henri Häkkinen, p. 040 5644 608 henri.hakkinen@valmet.com 

Hae tätä tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme 6.2.2020 mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers