(Removed from publishing)

Iltatyöntekijä kausiapulaiseksi
Stena Recycling Oy

Original publication date 12.3.2019

Etsimme kausiapulaista Vantaan Hakkilan yksikköömme HSY:n kiertävän keräyksen* kampanjan ajaksi. Kampanja kestää 1.4.-5.6, joten työntekijä tarvitaan täksi ajaksi. Kyseessä on iltatyö klo 18-22 keruupäivinä: arkisin ma-to, pois lukien arkipyhät ja niitä edeltävät arkipäivät.

Työtehtävä on kuorma-autojen vastaanottoa ja kuormien punnitusta vaakajärjestelmällä sekä tarvittaessa kuljettajien opastusta kippauspaikoista. Kuormat sisältävät metalliromua, sähkölaitteita ja kodin vaarallisia jätteitä. Myös yksikön sulkeminen iltaisin ja hälytysjärjestelmän päälle laittaminen yksiköstä poistuttaessa kuuluvat tehtäviin.

Haemme henkilöä, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn, on luotettava ja tunnollinen ja jolla on hyvät kommunikointitaidot. Hyvä suomenkielen taito on työssä tarpeellinen. Työ ei ole monimutkaista tai vaadi fyysisesti raskasta, eikä työhön sisälly jätteiden suoraa käsittelyä. Yksikössä ei tehdä tuotannollista toimintaa klo 18 jälkeen.

Työ sopii hyvin esimerkiksi abiturientille/opiskelijalle, joka tekee keväällä mielellään pari kuukautta iltatöitä. Lisätietoja antaa Vantaan yksikönpäällikkö Juha Karttunen, puh. 0400435578 tai sähköpostitse juha.karttunen@stenarecycling.fi

Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

*HSY:n kiertävä keräys: HSY:n keräysautot kiertävät joka kevät Espoossa, Kauniaisissa, Helsingissä, Vantaalla ja Kirkkonummella ottaen vastaan maksutta kotitalouden jätteitä: kodin vaarallista jätettä (ei kuitenkaan painekyllästettyä puuta, räjähteitä tai asbestia), sähkölaitteita ja metalliromua. HSY tuo tämän jälkeen jätteet Stenan Vantaan yksikköön.