(Removed from publishing)

Iltasiivooja Porvooseen
ISS Palvelut Oy

Original publication date 9.10.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt reipasta ja aikaisempaa kokemusta omaavaa ILTASIIVOOJAA tiimiimme Porvooseen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.

Meillä vastaat kaupan ylläpitosiivouksesta arkisin ja viikonloppuisin ilta-aikaan. Työaika sijoittuu klo 16-00 väliin ja työtunteja kertyy 21 tuntia viikossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä hyvä fyysinen kunto. Tehtävässä työskentely edellyttää aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä hygieniapassia. Laitoshuoltajan perustutkintoa tai vastaava puhdistuspalvelualan tutkinto lasketaan eduksesi.Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 2.12.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -