(Removed from publishing)

Iltasiivooja Leppävaaraan
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 13.11.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Ahdistaako toimistotyöaika aikaisine herätyksineen? Meillä on paikka juuri sinulle, etsimme nimittäin iltavirkkua 

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Leppävaaraan. Kohteenasi on  on terveydenhuollon tilat, joissa on puhtausluokka 1 ja 2 tiloja. Joten sinulla tulee olla positiivinen asenne siivoustehtäviä kohtaan. Tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme taukotilojen, asiakastilojen, varastojen ja hygieniatilojen siisteydestä reippaalla asiakaspalveluasenteella. L&T: llä palkkaus pohjautuu Kiinteistöpalvelualojen TES: n mukaiseen taulukkoon. Tässä tehtävässä PL 3 = 11,20€/h. Töitä paiskitaan iltaisin klo. 20.00-21.15, Ma-Pe. 


Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on se, mitä arvostamme eniten. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.


Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi, sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvontakin. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin!

 

Käytössäsi ovat kaikki ison talon henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin ja kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka.

 

Hae n - y - t tehtävää oheisen linkin kautta! Paikka täytetään nimittäin heti sopivan henkilön löydyttyä ja odotamme malttamattomina hakemustasi.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.