(Removed from publishing)

Ilmastointiasentaja, kesätyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 8.2.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

 

Haemme nyt Tampereelle

 

ILMASTOINTIASENTAJIA KESÄTÖIHIN

 

Kesätöissä pääset tekemään osaamistasi ja koulustasoasi vastaavia tehtäviä yhdessä ammattilaistemme kanssa. Tehtävät liittyvät ilmastointilaitteisiin ja niihin liittyviin kunnossapito-, korjaus- ja asennustehtäviin vaihtelevissa asiakaskohteissamme.

 

Odotamme sinulta vähintään kahden vuoden opintoja ilmastointiasennusten parissa tai voit vaihtoehtoisesti olla jo vastavalmistunut ilmastointiasentajakin. Pääasia on, että olet innokas kehittämään ammattitaitoasi ja sinulla on halukkuutta oppia uutta. Asiakaspalveluhenkisyys sekä tunnollinen työasenne auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Me arvostamme laadukasta työnjälkeä ja toivomme sinulta vastuullista työotetta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Oma auto luetaan eduksi mutta ei ole välttämätön

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön ammattilaisten joukossa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja autamme sinua eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään ja meillä sinun on mahdollista edetä myös vaativampiin tehtäviin. Jos olet tällä hetkellä kiinnostunut työharjoittelusta, niin voit myös mielellään ottaa rohkeasti meihin yhteyttä.Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.3.2019 mennessä. Kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat osoittesta rekry (at) lassila-tikanoja.fi.