(Removed from publishing)

ICT-palvelupäällikkö
Finrail Oy

Original publication date 4.3.2019

Finrail Oy vastaa omalta osaltaan vuosittain yli 500 000 junan ja 80 miljoonan matkustajan turvallisesta ja sujuvasta matkanteosta. Finrail Oy:n palvelujen ydintä ovat rautateiden liikenteenohjaus, liikennesuunnittelu ratatyön ja liikenteen yhteen sovittamiseksi, käyttökeskustoiminta sekä junamatkustukseen liittyvät matkustajainformaatiopalvelut. Finrailissa työskentelee noin 450 työntekijää eri puolilla Suomea. Toimintaa ohjaavat turvallisuus, vastuullisuus, asiakaslähtöisyys ja vankka ammattitaito.

Haemme ICT-palvelupäällikköä Helsinkiin rautatieliikenteenohjaukseen liittyvien järjestelmien ja palveluiden hallinnointiin.

ICT-palvelupäällikön tehtävässä vastaat rautatieliikenteenhallinnan tietojärjestelmäkokonaisuuteen liittyvien konesalipalveluiden kehittämisestä ja hallinnoinnista. Tehtävän keskeisimpänä tavoitteena on rautatieliikenteenhallinnan tietojärjestelmien häiriöttömän toiminnan varmistaminen 24/7.

Tehtävään valittavan henkilön taustasta ja osaamisesta riippuen tehtävään voi sisältyä myös muita rautatieliikenteenohjaukseen ja hallintaan liittyvien teknisten järjestelmien asiantuntija- ja projektipäällikkötehtäviä.

Odotamme Sinulta

 • Soveltuvaa IT-alan koulutusta
 • Kokemusta julkisista hankinnoista
 • Työkokemusta palvelupäällikön tehtäväkentästä konesalipalveluiden parista
 • Ymmärrystä ICT-varautumisen ja tietoturvan vaatimuksista
 • Ymmärrystä tietoliikenne- ja verkkopalveluista
 • Hyviä suullista ja kirjallisia kommunikaatiotaitoja
 • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja

Keskeisiä henkilökohtaisia ominaisuuksia tehtävässä onnistumisen kannalta ovat: halu oppia uutta muuttuvassa toimintaympäristössä, aktiivinen työote, ratkaisukeskeisyys sekä joustavuus.

Tarjoamme Sinulle

 • Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kehittyvällä toimialalla
 • Hyvät henkilöstöedut
 • Innostavan ja dynaamisen työyhteisön, sekä samalla tulosorientoituneen kulttuurin
 • Mahdollisuuden työskennellä mukavien kollegoiden ja toimialan ammattilaisten seurassa

Finrailissa pääset työskentelemään toimialan ammattilaisten joukossa, johon annat itse tärkeän panoksesi. Sinulla on työssäsi hieno tilaisuus päästä luomaan uutta ja vaikuttaa työlläsi koko Suomen liikennejärjestelmän kehittämiseen.

Jos kiinnostuit, niin hae paikkaa täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ff7c4682 viimeistään 24.3.2019 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakemusten vastaanottamisen jälkeen.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi