(Removed from publishing)

ICT Infrastructure Manager
Rudus Oy

Original publication date 3.1.2019

Irlantilainen CRH –konserni toimii 32 maassa ja sen palveluksessa on 85 000 henkilöä. Sen liikevaihto vuonna 2017 oli 27 miljardia euroa. CRH on listattu Lontoon, Dublinin ja New Yorkin pörsseissä. CRH Finland -yhtiöidenliiketoimintaan kuuluu mm. erilaisten hallintopalvelujen tuottaminen konsernin muille suomalaisille tytäryhtiöille Finnsementti Oy:lle ja Rudus Oy:lle. Finnsementti on suomalainen sementinvalmistaja, joka toimii 10:llä paikkakunnalla. Liikevaihto vuonna 2017 oli 139 milj. euroa ja henkilöstöä oli 222. Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö, joka toimii laaja-alaisesti ympäri Suomen. Liikevaihto vuonna 2017 oli 309 milj. euroja ja henkilöstöä oli 830.

Haemme CRH Finland Services Oyj:n palvelukseen

ICT Infrastructure Manageria

Tehtävä on monipuolinen ja siihen sisältyy mm. verkko- ja tietoliikenneratkaisujen suunnittelua ja ylläpitoa yhdessä palvelutoimittajien kanssa, projektien hallintaa sekä ICT-arkkitehtuurin suunnittelua ja kehittämistä. Pääset myös osallistumaan CRH-konsernimme kansainvälisiin projekteihin. Suomen ICT-tiimimme koostuu neljään ryhmään jakautuneesta 15 hengen porukasta, joka on hajautunut Etelä-Suomeen viidelle eri paikkakunnalle. Tuotamme sekä itse palveluita liiketoiminnalle että ostamme niitä ulkoisilta toimittajilta.

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla

  • vankkaa osaamista tietoverkoista sekä ICT-infrastruktuurista
  • kykyä ja osaamista projektien hallinnasta
  • ITIL-osaamista
  • SOX:n tuntemusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa
  • itsenäistä ja järjestelmällistä, mutta joustavaa työskentelyotetta samoin kuin kykyä toimia osana isompaa ryhmää
  • maltillista matkustusvalmiutta Suomen ja Euroopan sisällä

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön kansainvälisessä yhtiössä, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden sijoittua Helsinkiin, Espooseen tai Paraisille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of ICT Operations Antti Nurmi, 040 5676581

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake palkkatoivomuksineen viimeistään 23.01.2019.