(Removed from publishing)

ICT-alueen tunteva projektipäällikkö
Työeläkeyhtiö Elo

Original publication date 6.12.2019
Toimenkuvaasi kuuluvat projektipäällikön tehtävät sinulle nimettyjen liiketoiminta-alueiden järjestelmäprojekteissa tai hankkeissa sekä projektitoimiston yleisiin tehtäviin osallistuminen. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä laaja-alaisesti ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Elon tulevaisuuden ICT-ratkaisuihin.

Elon ICT-projektit ovat tyypillisesti joko kolmannen osapuolen järjestelmien käyttöönotto- tai kehitysprojekteja, digitaalisten palveluiden rakentamista tai teknisempiä ns. infra- ja alustatyyppisiä projekteja. Projekteissa on yleensä monia sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä ja ne koskevat usein laajasti Eloa. Projekteissa korostuvat myös arkkitehtuuri- ja tietoturvanäkökulmat, joskaan näkökulmasi ei ole pelkästään tekninen, vaan projektipäällikkönä varmistat osaltasi projekteille asetettujen tavoitteiden saavuttamisen.

Tehtävän kannalta on luontevaa, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta Scrum- ja Agile-toimintamallista sekä ohjelmisto- ja digitaalisten palveluiden kehityksestä. Ketterän kehittämisen mallit ovat sinulle siis tuttuja ja olet työskennellyt muutaman vuoden projektipäällikkönä tai siihen rinnastettavissa ketterän kehittämisen rooleissa.

Projektipäällikön tehtävä sijoittuu Elon projektitoimistoon, joka on osa tietohallintoyksikköä. Projektitoimiston tehtävänä on ylläpitää ja kehittää Elon ICT-projektisalkkua, projekti- ja hanketoimintaan liittyviä menetelmiä, malleja sekä työkaluja. Osaltamme resursoimme myös projektipäälliköt Elon ICT-projekteihin.

Odotamme sinulta

- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- tuloksellisia näyttöjä projektipäällikkönä toimimisesta monitoimittajaympäristössä
- hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja
- projektimallien ja menetelmien (ml. ketterät menetelmät) tuntemusta
- itsenäistä, suunnitelmallista ja strukturoitua työotetta
- kykyä riippuvuuksien ja kokonaisuuksien hallintaan

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta aktiivisuutta, vahvaa projektijohtamisen taitoa, aikaisempaa kokemusta ICT-projekteista sekä kykyä toimittajahallintaan ja jatkuvaan rakentavaan yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle

- hyvän perehdytyksen tehtävään
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
- itsenäisen ja haastavan työn sekä laajan tehtäväalueen
- viihtyisän työympäristön Espoon Tapiolassa ja mukavat työkaverit
- kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Jari Torppa puhelimitse 10.12. klo 15:30-16:30 ja 13.12. klo 13:00-14:00, puh. 040-5205283 ja sähköpostilla jari.torppa@elo.fi. Pyydämme sinua täyttämään hakulomakkeen CV:n ja hakemuksen kera osoitteessa www.elo.fi/rekry viimeistään 15.12.