(Removed from publishing)

Hyötyautomyyjä - Jyväskylä
Jyväskylän Autotarvike Oy

Original publication date 8.5.2019
Jyväskylän Autotarvike Oy on täyden palvelun autotalo, jonka liikkeistä löydät laatumerkit edustusautoista perheautoihin sekä markkinoiden laajimman hyötyautomalliston. Tarjoamme asiakkaillemme myös edustamiemme automerkkien valtuutetut huolto-, korjaus- ja varaosapalvelut ammattitaidolla ja alkuperäisosin.Toimintamme tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys ympäristöarvot huomioiden. Asiantunteva, merkkierikoistunut ja palveluhenkinen henkilöstömme on valmiina auttamaan kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa.
Etsimme nyt Jyväskylän Autotarvikkeelle aktiivista hyötyautomyyjää Jyväskylään. Toivottu aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan asiakkaan kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat

Hyötyautomyyjänä työtehtäväsi koostuu Volkswagen-hyötyautojen myynnistä pääasiassa yritysasiakkaille. Työssäsi vastaat aktiivisesta uusasiakashankinnasta sekä nykyisten asiakassuhteiden hoidosta ja ylläpidosta. Toimenkuvaasi kuuluvat myyntityön lisäksi autoliikkeen muut rutiinitehtävät, kuten vaihtoautojen kuvaaminen ja vaihtoautoilmoitusten laadinta sekä vakuutusten ja rahoitusten myyminen.
Tehtäviisi tulet saamaan kattavan perehdytyksen ja käytössäsi ovat ajantasaiset työkalut ja järjestelmät. Pääset osaksi pientä myyntitiimiä, jonka asiantuntijat tukevat sinua työssäsi.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulla olevan kaupallinen koulutustausta sekä jo entuudestaan kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. Työotteeltasi olet aktiivinen, rohkea ja sosiaalinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet aidosti kiinnostunut autoihin, autoalaan ja myyntiin liittyvistä tehtävistä. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kiiretilanteessa osaat priorisoida työtehtäviäsi tehokkaasti sekä pitää langat käsissäsi. B-ajokortti on tehtävän kannalta välttämätön.
Sitoutuneelle ja motivoituneelle työntekijälle tarjoamme työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä, hyvähenkisen työyhteisön tuen sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen autoalan työtehtävän kattavien henkilöstöetujen kera.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi